Paul W.S. Anderson: "De monsters uit Monster Hunter zijn mooier dan de dino's uit Jurassic World"

Paul W.S. Anderson: "De monsters uit Monster Hunter zijn mooier dan de dino's uit Jurassic World"

Een best wel gewaagde uitspraak van de 'Resident Evil'-regisseur.

Vooruit, nog een artikeltje gewijd aan Monster Hunter, het nieuwe fantasiespektakel van Paul W.S. Anderson met vrouwlief Mila Jovovich. Gezien de synopsis zou je verwachten dat haar personage het op gaat nemen tegen gigantische wangedrochten, maar...

Anderson heeft namelijk het lef gehad om te beweren dat de Kaiju-achtige wezens er mooier uit zullen zien dan de dinosaurussen uit de franchise van Steven Spielberg. Fanfavorieten als de velociraptor en T-Rex zouden dan verbleken tot nietszeggende watjes. Een behoorlijke bewering.

"'Al onze creaties zijn 50 tot 60 voet lang en echt geweldig. We bouwen ze nog gedetailleerder dan de dino's van Jurassic World. En ze zien er nog beter uit omdat we op echte locaties in Zuid-Afrika en Namibië hebben geschoten. Daardoor kregen de animators echte wind, echt stof, een echte zonnevlam. De monsters zijn letterlijk het enige CGI-ding daarbinnen".

Serieus of met een knipoog?
Verder zei Anderson in een interview ook nog dat de toon en het realisme vergelijkbaar zijn met Lawrence Of Arabia (1962), maar dan met monsters. Dat laatste lijkt min of meer een grapje, maar mocht hij bloedserieus zijn, dan is het te hopen dat de film een regelrechte knaller wordt.

Eerder vandaag maakte FilmTotaal al bekend dat de wereldwijde release inmiddels is uitgesteld van november dit jaar naar april volgend jaar.

CORRECTIE: Even 'Spielberg' en 'Jurassic World' omgedraaid zodat de quote helemaal correct is!

NieuwsFilm

meest populair