3 monsterlijke films die nu gewoon op Netflix staan!

3 monsterlijke films die nu gewoon op Netflix staan!

Veel grote monsterfilms op Netflix.

Dol op films met monsters? Dan houd je vast van onderstaande Netflix-tips. Laat op de gebruikelijke plaats weten welke andere monsterfilms je mist en wat je van de tips vindt.

Anaconda (1997)

Regie: Luis Llosa | Hoofdrollen: Jennifer Lopez, Ice Cube, Owen Wilson, Danny Trejo

Deze actiethriller over een enorme slang in alweer ruim 20 jaar oud en heeft wel rollen voor het wat grote namen. De monsterfilm met onder meer Jennifer Lopez, Ice Cube en Owen Wilson was een kaskraker kreeg tot op heden drie opvolgers met Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid, Anaconda 3: Offspring en Anaconda 4: Trail of Blood. Puur popcorn-vermaak.



Colossal (2016)

Regie: Nacho Vigalondo | Hoofdrollen: Anne Hathaway, Jason Sudeikis, Dan Stevens, Tim Blake Nelson

Deze kleine monsterkomedie is vooral grappig en laat zien hoe het personage van Anne Hathaway een enorm grote, dodelijke Kaiju kan besturen die dood en verderf zaait in Seoel. Het blijkt namelijk dat ze deze kan bedienen op een speelpleintje. Vreemd, maar erg leuk en goed ontvangen. Verwacht uiteraard geen Pacific Rim.



Troll Hunter (2010)

Regie: André Ovredal | Hoofdrollen: Tomas Alf Larsen, Hans Morten Hansen, Johanna Mørck

Deze Noorse mockumentary / found footage-film Trolljegeren is zeer gaaf gemaakt en wist in 2010 indruk te maken. In de film volgen we een groep studenten die een documentaire wil maken over Hans. Hij zou illegaal jagen op beren. Hij wil echter niets van de groep weten en wanneer ze hem toch blijven volgen, blijkt dat Hans niet uit is op beren, maar op trollen. Fraai!



NieuwsFilm

meest populair