Regisseurs 'Avengers: Endgame' willen graag 'Captain America 4' maken

Regisseurs 'Avengers: Endgame' willen graag 'Captain America 4' maken

Verdient Steve Rogers deze afscheidsfilm?

Er is al veel gezegd en geschreven over het afscheid van Steve Rogers' Captain America in Avengers: Endgame. Het personage van Chris Evans reist terug in de tijd om de Infinity Stones weer in de tijdlijn te plaatsen.

Hoe dit gaat en of hij hierin ook echt slaagt wordt nooit onthuld. Wel zien we de oude Steve Rogers en hij blijkt ook terug te zijn gegaan in de tijd om terug te keren bij zijn grote liefde Peggy Carter, gespeeld door Hayley Atwell. Maar hoe dit allemaal ging, is dus niet bekend.

Russo's hebben wel interesse
De regisseurs hebben er wel oren naar om een vierde, duidelijk afrondende Captain America-film te maken. Joe Russo tegenover Comic Book Movie:


"Het zou zonder twijfel een geweldig verhaal zijn om te vertellen. Ik weet niet of het verteld moet worden, maar het zou een geweldig verhaal zijn om te vertellen, en we zouden het graag willen doen, maar ik denk dat er nu andere verhalen zijn om mee verder te gaan."

Of deze Captain America 4 er ooit komt, is uiteraard zeer onzeker. Evans zei onlangs wel dat hij de franchise en zijn personage enorm mist. Dus wie weet!

NieuwsFilm

meest populair