Algemeen

Regisseurs 'Avengers: Endgame' willen graag 'Captain America 4' maken

Verdient Steve Rogers deze afscheidsfilm?

door Bram de Groot om 17:11 in Algemeen
Er is al veel gezegd en geschreven over het afscheid van Steve Rogers' Captain America in Avengers: Endgame. Het personage van Chris Evans reist terug in de tijd om de Infinity Stones weer in de tijdlijn te plaatsen.

Hoe dit gaat en of hij hierin ook echt slaagt wordt nooit onthuld. Wel zien we de oude Steve Rogers en hij blijkt ook terug te zijn gegaan in de tijd om terug te keren bij zijn grote liefde Peggy Carter, gespeeld door Hayley Atwell. Maar hoe dit allemaal ging, is dus niet bekend.

Russo's hebben wel interesse
De regisseurs hebben er wel oren naar om een vierde, duidelijk afrondende Captain America-film te maken. Joe Russo tegenover Comic Book Movie:


"Het zou zonder twijfel een geweldig verhaal zijn om te vertellen. Ik weet niet of het verteld moet worden, maar het zou een geweldig verhaal zijn om te vertellen, en we zouden het graag willen doen, maar ik denk dat er nu andere verhalen zijn om mee verder te gaan."

Of deze Captain America 4 er ooit komt, is uiteraard zeer onzeker. Evans zei onlangs wel dat hij de franchise en zijn personage enorm mist. Dus wie weet!

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pascal08

Avatar

Ben geen superhelden fan.
Maar Captain America en the First Avenger en the Winter Soldier waren echt twee hele goede films.
Heb ze al een tijdje niet gezien trouwens maar kan me herinneren dat ze mij beide goed bevielen.

chefry1983

Avatar

Zou wel interessant zijn. Maar mensen kijken meer uit naar het weerzien met de Red skull.
Zijn verhaal is goed geëindigd in endgame naar mijn mening

TheOtherOne343

Avatar

Zou toch wel interessant zijn om te weten hoe ie het gedaan heeft.
Zie je misschien ook hoe Red Skull de Stonekeeper werd

ThysRomani

Avatar

Ik kijk ook erg uit naar Captain America 4.

De avonturen van een 96 jarige man. De pijntjes bij het opstaan. De epische struggle om de krant te halen, aangezien hij moet bukken om het te pakken. De telefoon die maar niet overgaat. De impact van zijn stoel. The Winter Soldier en Falcon, die eigenlijk steeds minder langskomen. Het schijnt zelfs dat ze niet meer hebben dan een cameo in de film. De situatie is schrijnend.

Dr. Zola van Hydra blijkt zichzelf te hebben geüpload naar de algemene computer ruimte in het bejaardenhuis. Aangezien het intranet is, kan hij helaas vrij weinig, dus het is vooral veel bekvechten en Patience spelen. Hier draait de film om: het Spel. Wie gaat er winnen?

Lijkt mij een Oscar waardige synopsis.

HDVreugdenhil

Avatar

Thysromani, heerlijk, zo’n cynische reactie... Ben het wel met je eens...

Al zou ik het wel leuk vinden als er in deel 4 uit de doeken gedaan wordt of Steve Rogers er wel of niet in geslaagd is. Aan de andere kant: het is niet altijd verstandig deuren al gesloten zijn opnieuw te openen...

kokosnoot

Avatar

Leuk! Doen! Zou dat graag zien als afsluiter.

Zolang Falcon geen supersoldier serum krijgt of iets dat er op lijkt zoals bij de Hulk vs abomination film, vind ik het een nep Cap America. Symbolisch alleen. Het is dan meer Falcon met caps schild.

NieuwsFilm

meest populair