Algemeen

'Solo: A Star Wars Story' leidt mogelijk toch tot meer

Alden Ehrenreich zou wel in meer te zien kunnen zijn.

door Jim Pedd om 07:32 in Algemeen
Zou acteur Alden Ehrenreich dan toch nog eens terug willen en kunnen keren als Han Solo? Hij speelde de rol van Solo in Solo: A Star Wars Story, de eerste flop in de franchise. Maar het verhaal werd duidelijk opgezet met het plan nog veel meer films met hem erin te maken.

Tijdens een interview met Esquire vertelde Ehrenreich er op zich wel voor open te staan om terug te keren. "Het ligt eraan wat het is. Het hangt er ook van af hoe het gemaakt wordt. En het ligt eraan of het past bij het verhaal," vertelde de acteur over een eventuele terugkeer. Maar vervolgens kwam hij met een wel heel interessante opmerking: "Ik heb wel iets gehoord, maar niets concreets."

Even rust
In het gesprek over de film vertelde Ehrenreich ook hoe het was om er actief aan mee te werken. "Het was een drie jaar durende ervaring van de pre-productie tot de release van de film." Vervolgens besloot hij even rust te nemen van filmwerk en niet meer zo in het publieke oog te staan.

Met een duidelijke reden ook: "Ik wilde een persoon zijn, verbinden met mensen in mijn leven, tijd doorbrengen en mij als persoon buiten die werelden kunnen ontwikkelen."

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

In ander nieuws :

Chris23 gaat heel misschien de nieuwe James Bond worden.

In een interview met Nobody van Bullshit.nl vertelde Chris23 dat `het hem wel wat lijkt om James Bond te spelen.`
Het lijkt Chris23 voornamelijk wel wat om James te spelen voor de scenes met de Bond Girls.
Dus wie weet...

Dat gezegd hebbende, van mij mag `t.
Ben ook wel stiekem een beetje benieuwd naar The Bad Batch.

Master Of Films

Avatar

Jammer dat Filmtotaal niks van Mike Zeroh overneemt. Hij heeft wel elke nieuws over Star Wars. Ideaal om een filmnieuws site op te vullen. Smiley face

Chris23 "In ander nieuws :
Chris23 gaat heel misschien de nieuwe James Bond worden."
Ja, dat had ik al gelezen op de meest betrouwbare site wegotthiscovered. Alleen zo jammer dat ze mijn mening niet hebben gevraagd.

BillySavastano

Avatar

^ alsjeblieft niet, snap niet dat die Mike zeroh uberhaubt nog steeds op YouTube actief is, ergste is nog dat veel schapen hem geloven

Marc Sanders

Avatar

Filmtotaal zou eens moeten stoppen met dit soort suggestieve onzin. Jullie creëren een mega headline om vervolgens met een slappe, op geruchten gebaseerde inhoud te komen die niets meer vertelt dan de titel van het artikel.

Master Of Films

Avatar

@BillySavastano
Mijn Mike Zeroh opmerking is uiteraard sarcasme, dit ivm met suggestieve "nieuws".

Chris23

Avatar

Ik kijk Mike, Nerdrotic en doomcock enz. (fandom manace) niet meer.
Soms zit er wat (waarheid) in wat ze zeggen, maar ik wor r nie vrolijk van.
Nooit wat positiefs.
Morgen ontsequelen bij TESB in grote zaal/scherm Smiley face
En dan weer selectief proberen te genieten van Starwars (hoe meer ik hoor van Squandrons hoe nieuwsschieriger ik word b.v.)

Edit: ^ oh, aha Smiley face

BillySavastano

Avatar

@mof haha ja straalde er vanaf haha ik kwam veel filmpjes van hem tegen voor rise of skywalker, snap sowieso niet waarom hij nu nog star wars content blijft uploaden.. Its over! Ach ja vanavond 12 uur ghost of tsushima dus dit word sowieso een mager film weekendje voor me haha, hoe beviel tlou2 trouwens? Heb m zelf nog niet gespeeld en @ Chris: ben zelf ook zeer benieuwd naar squadrons idd!!

Chris23

Avatar

Ik speel m heel langzaam (op hard en alle hud dingen uit , dus veel zoeken) nog niet ver , maar...heerrrlijk om weer in die wereld rond te lopen. (ik heb expres niks gevolgd over alle ophef ...iets met woke of zo? (in de dlc van 1 was ze al lez toch ? maak mij nie uit)))
Tip voor als je vast wil vliegen in een sw sim : X-Wing Alliance met X-Wing Alliance Upgrade.

BillySavastano

Avatar

Ik moet zeggen ik heb voorlopig even genoeg gevlogen met x wings haha paar weken terug eindelijk battlefront 2 platina afgemaakt laatste wat ik moest was al die starfighter assault shit dus ik wacht rustig op squadrons denk ik haha, as for tlou ik moet deel 1 nog steeds afmaken dus tegen de tijd dat ik met part 2 begin zal het wel rond black friday dit jaar zijn

Chris23

Avatar

Ja joh, gewoon je eige tempo, alleen proberen spoilers te ontwijken.

Master Of Films

Avatar

BillySavastano "hoe beviel tlou2 trouwens"
Gameplay vond ik leuk, waarbij sommige secties echt tof zijn. The thrill to kill, zeg maar. Geluid , graphics en animaties top. Accessibility options is geweldig, zodat meer mensen met medische/beperkte afwijking alsnog kunnen spelen.

Maar TLOU2 moet het ook hebben van het verhaal en daar gaat het helemaal mis. Het is gewoon een goedkope manipulatieve wraakverhaal geworden. Nee, ik praat niet over een transgenderpersonage in de game, de niet zo subtiele feminisme in de game en dat Abby nogal stevig is gebouwd. Het zit in de algemene uitvoering en de keuzes die ND heeft gemaakt, dat is heel erg slecht gedaan. Dat is incl de plotholes en retcon's van het 1e deel.

Twee verhaal momenten zijn een uitzondering. De flashback The Birthday Gift en The Farm (mbt Ellie's PTSD) gedeelte. Beide hebben weliswaar niet zo'n interessante actie gameplay, maar hier stijgt het verhaal weer op het hoogste niveau.

In het algemeen was ik allang blij dat ik weer kan shooten en looten ipv de zoveelste sufte cutscenes zit te kijken.

Vele gasten denken dat Neil Cockmann the next Kojima is geworden. Zo artistiek is die man. Euh nee.

Dat de game critics ook zeer hoge cijfers hebben weggeven terwijl ze het niet kunnen onderbouwen is ook idioot voor woorden. Tja als je het 2e gedeelte niet eens mag gaan bespeken, en een gebeurtenis in het begin wilt gaan vermijden. Zolang Sony maar hun gratis review copy's blijft wegggeven, willen ze wel een 9 of een 10 weggeven. Nou je kan Fallout 76 ook wel een 10 geven, dat is net zo overtuigend. Net zoals Black Panther film zijn deze zogenaamde critics niet eerlijk genoeg in hun beoordeling imho.

BillySavastano

Avatar

Dit is waar ik al bang voor was idd, graphics en gameplay zullen ongetwijfeld top notch zijn maar het verhaal ja, helaas weet ik de worst spoiler al over het lot van Joel,maar dan nog probeer ik vanaf nu verdere spoilers te ontwijken inderdaad. Ik heb zelfs zitten denken om ook nog met deel 1 te wachten want ben nog vrij vroeg in het begin daar (schandalig ik weet het) maar tegen de tijd dat ik part 2 haal denk ik dat ik ze back to back ga spelen dan eerst part 1 weer van voor af aan, aangezien ik nog redelijk in het begin zit en part 2 meteen erachter aan, ik denk/hoop dat dit iets extras toe gaat voegen aan de complete last of us ervaring zeg maar

Master Of Films

Avatar

Nog vergeten te vermelden en hierbij nog 1 keer off topic.
Ik ben een Naughty Dog fanboy, vele games gespeeld van deze studio. Vooral The Last of Us deel 1 en Uncharted 2: Among Thieves zijn de top tier dubbel triple plus games voor Playstation.

Maar zelfs als fanboy zit ik niet in een roze wolk met een roze bril op mijn smoel.
Ja, ik weet dat het einde van Uncharted 2: Among Thieves zwak is. Eindbaas had ik zo verslagen, stelde geen ruk voor. Maar de reis die ik maakte was f**king awesome.
De actiemomenten waren zo vet en zo goed in die game. Zelfs Michael Bayhem zou een explosieve harde plasser krijgen.

Met The Last of Us 2 was ik veel minder vergevingsgezind. Dit was een stap te ver
De timing dat Joel uit de serie is "vertrokken" vond ik al verkeerd. 2 uur in de game ipv in het midden of tegen het einde zou een veel betere effect hebben gehad. Eigenlijk zou Tommy een veel betere slachtoffer geweest zijn. Want dan zal Joel precies hetzelfde pijn gaan voelen als wat Abby voelde. Dat werkt veel effectiever voor wraak. Iemand goed pijn laten voelen is vele malen gemener. Ellie is degene die vooral de pijn heeft gekregen, maar het is niet Ellie's schuld wat Joel gedaan heeft in de eerste game. Maar zij wordt hiermee wel gestraft,

Ach zo maak dus een plotdevice, zodat Ellie achter Abby aan gaat voor wraak. Kortom standaard lame wraakverhaal.

En Kojima Cockmann het maar raar vinden dat Abby niet zo geliefd is (tenzij je in die manipulatieve emoties trapt). Oh Abby is niet zo slecht hoor, ze redt een moederzebra, ze redt Yara en Lev, ze speelt met honden. Tja, Hitler was ook dol op honden. Eerst een karakter met goede eigenschappen en goede daden leren kennen, voordat je 180 gaat draaien. Abby werd meteen beoordeeld op haar slechte daad. Zo simpel ligt dat.
Maar nee, subvert your expectations. Dat komt zo artistiek en intelligent over. Smiley face

Voor een goed verhaal in een game, speel ik voortaan een GTA game of Pacman.

Anyway, dat was het voor The Last of Us 2.
Ik heb verder vandaag niks te vermelden over Disney Star Wars.

BillySavastano

Avatar

Sowieso is among thieves mijn favoriet nog steeds en daarna the lost legacy, maar inderdaad de reis naar shangri la: epic!!

Spider-fan

Avatar

Het begin van Solo op Corellia vond ik erg sterk. Als ze dat niveau de hele film hadden vol gehouden had ik hem echt top gevonden. De film mist ook een beetje een climax, het einde is echt niks bijzonders.
En Ehrenreich had totaal niet de juiste uitstraling voor Han Solo. Van River Phoenix in Indiana Jones and the Last Crusade kon ik me wel voorstellen dat het Ford op jonge leeftijd was, maar bij Ehrenreich had ik dat totaal niet - daarvoor voelde het voor mij niet alsof ik naar Han Solo zat te kijken.
Maar de film is op zich wel vermakelijk en het wat donkerder kleurenpalet moest even wennen, maar ik kan het toch wel waarderen. Het geeft de film wel een heel eigen uiterlijk en sfeer.

NieuwsFilm

meest populair