'Solo: A Star Wars Story' leidt mogelijk toch tot meer

Alden Ehrenreich zou wel in meer te zien kunnen zijn.

Zou acteur Alden Ehrenreich dan toch nog eens terug willen en kunnen keren als Han Solo? Hij speelde de rol van Solo in Solo: A Star Wars Story, de eerste flop in de franchise. Maar het verhaal werd duidelijk opgezet met het plan nog veel meer films met hem erin te maken.

Tijdens een interview met Esquire vertelde Ehrenreich er op zich wel voor open te staan om terug te keren. "Het ligt eraan wat het is. Het hangt er ook van af hoe het gemaakt wordt. En het ligt eraan of het past bij het verhaal," vertelde de acteur over een eventuele terugkeer. Maar vervolgens kwam hij met een wel heel interessante opmerking: "Ik heb wel iets gehoord, maar niets concreets."

Even rust
In het gesprek over de film vertelde Ehrenreich ook hoe het was om er actief aan mee te werken. "Het was een drie jaar durende ervaring van de pre-productie tot de release van de film." Vervolgens besloot hij even rust te nemen van filmwerk en niet meer zo in het publieke oog te staan.

Met een duidelijke reden ook: "Ik wilde een persoon zijn, verbinden met mensen in mijn leven, tijd doorbrengen en mij als persoon buiten die werelden kunnen ontwikkelen."

NieuwsFilm

meest populair