Algemeen

Jon Hamm scoort hoofdrol in 'Fletch'-reboot

Van regisseur Greg Mottola.

door Wouter Drummen om 12:59 in Algemeen
Er komt een reboot aan van Fletch. Het origineel stamt alweer uit 1985 en was een groot succes. Vier jaar later kwam er dan ook een sequel, maar daar bleef het bij, tot nu.

De films zijn gebaseerd op de boeken van Gregory Macdonald en volgen Irwin Fletcher, een onderzoeksjournalist die allerlei gevaarlijke missies en onderzoeken doet waarbij hij vermommingen aanneemt en typetjes speelt. In het tweeluik werd hij nog gespeeld door Chevy Chase, maar in de reboot zal Jon Hamm de hoofdrol voor zijn rekening nemen.

Wat te verwachten?
Het nieuwe deel zal geregisseerd worden door Greg Mottola, o.a. bekend van Superbad. Het gerucht gaat dat hij het tweede boek van de reeks, genaamd Confess, zal verfilmen. Hierin wordt Fletch verdacht van meerdere moorden en slaat hij op de vlucht, in de hoop om zo bewijzen voor zijn onschuld te kunnen vinden.

Wanneer de opnames moeten beginnen is onduidelijk, aangezien Hamm al heeft getekend voor drie andere films waar hij binnenkort mee aan de slag gaat.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MARQ242

Avatar

Fletch zijn klassiekers! Deze reboot is natuurlijk weer totaal overbodig.

Judge

Avatar

Fletch met Chevy Chase... Zin om die weer eens te zien. De muziek was ook zo goed altijd. Filofax en dat soort films. Zetten ze die maar eens op Netflix!

Master Of Films

Avatar

Geen kwaad woord over Jon Hamm Maar Chevy Chase is de enige echte Fletcher. Onmogelijk om hem te kunnen vervangen.

Mothercopper

Avatar

Twee weken geleden beiden gezien. Heerlijk. Chevy Chase is niet te overtreffen

NieuwsFilm

meest populair