Dit is hoe 'Wonder Woman 1984' Steve Trevor terugbrengt

En meer spoilers.

We leren dankzij Bleeding Cool het een en ander over Wonder Woman 1984 en dan specifiek over waar Maxwell Lord, Cheetah en ook Steve Trevor vandaan komen.

Lees alleen verder als je MOGELIJKE SPOILERS niet erg vindt.

Bleeding Cool stelt de hand te hebben gelegd op een van de boekversies van Wonder Woman 1984. Die zou heel wat onthullen over het verhaal van de film, waaronder de manier waarop Steve Trevor terug kan keren.

Nieuwe feiten
Steve Trevor ging natuurlijk dood in de eerste film, maar hij zou terugkeren via de Dreamstone. Dat is in de comics een ring die naar het Smithsonian gebracht wordt en gemaakt is door de god van de leugen. Er zit dus altijd een addertje onder het gras. Welk addertje dat voor Steve is, weten we niet.

Maxwell Lord, de oliebaron, krijgt de kans om de ring te gebruiken en van zijn bedrijven een nieuw succes te maken. De ring kan maar één wens vervullen voor iemand en dus begint Maxwell anderen te manipuleren. Dat leidt onder meer tot een potentiële wereldoorlog.

Verder horen we dat Barbara Minerva zowel vrienden is met Diana, maar ook jaloers is op haar enorme krachten. Zij krijgt via Maxwell Lord haar krachten en wordt langzaamaan heel sterk. Maar ze draait ook door en wordt daardoor Cheetah.

NieuwsFilm

meest populair