Makers hinten naar populair fanpersonage voor 'Into The Spider-Verse 2'

Makers hinten naar populair fanpersonage voor 'Into The Spider-Verse 2'

De eerste keuze uit het lange rijtje mogelijkheden lijkt bekend?

Hoewel de sequel op de hit Spider-Man: Into The Spider Verse pas in oktober 2022 gaat verschijnen, zijn producers Christopher Miller en Phil Lord blijkbaar al bezig met het geven van aanwijzingen.

Op TWITTER vroeg Lord over zijn coronamasker: "Mijn oren zijn niet groot of stevig genoeg om mijn masker te dragen, heeft iemand suggesties"?

Daarop reageerde Miller met een foto van een figuur uit de comics die voor veel fans bekend voor zal komen... Silk. Dat kan misschien toeval zijn, maar dan is het wel héél toevallig, want we weten dat de sequel nieuwe personages uit het multiversum van Spider-Man gaat introduceren.


Debuut in 2014 met de strip "The Amazing Spider-Man" #1
Voor degenen die Silk a.k.a. Cindy Moon niet kennen, even in het kort: Ze is een Koreaanse Amerikaan die werd gebeten door dezelfde spin als Peter Parker. Daardoor heeft ze ook vergelijkbare vaardigheden.

Ze heeft al samengewerkt met Spider-Man Noir (die voor de eerste film werd ingesproken door Nicolas Cage) en werkte ook samen met onder andere Spider-Man 2099, Spider-Woman en Spider-Girl, allemaal opties die, naast haar, geïntroduceerd kunnen worden in de sequel.

NieuwsFilm

meest populair