Netflix bestelt zijn duurste film ooit van 'Avengers: Endgame'-regisseurs

Netflix bestelt zijn duurste film ooit van 'Avengers: Endgame'-regisseurs

De twee maken de duurste film ooit voor Netflix.

Joe en Anthony Russo maken de duurste Netflix-film tot nu toe: The Gray Man. Daarin zijn nu twee acteurs gecast: Chris Evans en Ryan Gosling.

Netflix gaat hier zijn duurste film tot nu toe van maken. Hij wordt gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2009 van Mark Greaney. Het script is geschreven door Anthony Russo en opgepoetst door Marvel-schrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely.

The Gray Man
De film moet meer dan 200 miljoen dollar kosten. Centraal staat een dodelijk duel tussen moordenaars. Gentry (Gosling) wordt over heel de wereld opgejaagd door Lloyd Hansen (Evans), een voormalig collega van Gentry in de CIA. De film moet de lancering zijn van een actiefranchise op Netflix en daarom heeft men er een heel smak geld voor over: 200 miljoen dollar.

"De film is echt een mano a mano tussen deze twee geweldige acteurs, die twee kanten van de CIA vertegenwoordigen, van wat het kan zijn en wat het kan doen," aldus Anthony Russo tegenover Deadline. En Joe wil dat de film "mee kan doen met echt grote bioscoopfilms". Hij noemt het verder "een droom om een universum op te bouwen met Ryan daarin centraal."

NieuwsFilm

meest populair