Algemeen

Trailer Rocky VI

door FilmTotaal op 11.07.2006 om 11:34 in Algemeen
Recentelijk verschenen er al wat beelden van de trailer in een tv-programma, maar inmiddels staat hij volledig online: de trailer van Rocky Balboa. Vanaf 5 april 2007 in Nederland.

23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

mercapto

Avatar

Yay! Meer van hetzelfde Smiley face
Uit vorm, veel trainen, trap oprennen, in elkaar geslagen worden, etc etc :P

jozef

Avatar

Oehf... Hij lijkt net een bejaarde met z'n verzakte gezicht. Ik denk dat ie uiteindelijk wel wint, omdat ie net voor de wedstrijd met z'n rollator over de tenen van z'n tegenstander rijdt.

Fok83

Avatar

jozef "Oehf... Hij lijkt net een bejaarde met z'n verzakte gezicht. Ik denk dat ie uiteindelijk wel wint, omdat ie net voor de wedstrijd met z'n rollator over de tenen van z'n tegenstander rijdt."


:E

bullet-time

Avatar

Zou vet zijn als hij wint, en vervolgens lachend sterft aan een hartaanval ofzo.
ik bedoel komop....check hoe belachelijk, een 60-jarige opa die gaat vechten tegen een jonge, zwarte, gespierde vent.

Galerius

Avatar

Als Sly slim is, dan maakt hij er een verrassende einde van. Maar dat zal wel niet. :P

MikeyMo

Avatar

Galerius "Als Sly slim is, dan maakt hij er een verrassende einde van. Maar dat zal wel niet. :P"

als in Rocky Sterft

Ik zie over 5 jaar wel een seuel komen waarin Rocky zelf de Mickey is... en dan niet zoals in deel 5

Wizzing

Avatar

Kan niet wachten op deze film. Volgens mij gaat hij helemaal niet tegenvallen, hellemaal niet voor de meeste mensen omdat die toch niets verwachten. Ik verwacht dat ze het rauwe sfeerte uit deel 1 gaan terugbrengen.
Normaal gesproken zou ik zeggen dat het onrealistisch zou zijn dat iemand van 60 nog de ring in stapt maar sylvester heeft nog een lichaam... niet te geloven. Hij is gespierder dan in de eerste paar films. En voor de rest, rocky is toch altijd een 'underdog' story geweest. Verwacht trouwens niet dat die gaat winnen hoor....

Galerius

Avatar

Wizzing "Kan niet wachten op deze film. Volgens mij gaat hij helemaal niet tegenvallen, hellemaal niet voor de meeste mensen omdat die toch niets verwachten. Ik verwacht dat ze het rauwe sfeerte uit deel 1 gaan terugbrengen.
Normaal gesproken zou ik zeggen dat het onrealistisch zou zijn dat iemand van 60 nog de ring in stapt maar sylvester heeft nog een lichaam... niet te geloven. Hij is gespierder dan in de eerste paar films. En voor de rest, rocky is toch altijd een 'underdog' story geweest. Verwacht trouwens niet dat die gaat winnen hoor...."


Gespierder? :E Dat heet vet, jongeman. :E

jozef

Avatar

Galerius "Gespierder? :E Dat heet vet, jongeman. :E"


Sterker nog, het is allemaal geanimeerd :Y

Wizzing

Avatar

Vroegah..afbeelding


Nu
afbeelding
afbeelding

Kan verder iig niet echt goede vergelijkingsfoto's vinden maar in deel 1 was hij niet echt super gespierd. Nu lijkt het ook wat vreemd met al die aderen, maar toch er staat een stevig lichaam.

MikeyMo

Avatar

Hij is wat voller in de maagstreek geworden

MikeyMo

Avatar

December in de amerikaanse bios, april in de nederlandse... dan kun je de dvd al downloaden... Slimme actie! Hmm en ik wilde hem wellicht nog wel in de bios gaan kijken

merijnsa

Avatar

MikeyMo "Hij is wat voller in de maagstreek geworden"


Gadverdamme, wat boeit zijn pens mij nou weer. Het gaat toch om de film?

mercapto

Avatar

merijnsa "Gadverdamme, wat boeit zijn pens mij nou weer. Het gaat toch om de film?"


Bij Rocky gaat het nooit om de film....

Dukat

Avatar

Zijn stem is trouwens ook erg veranderd.Het klinkt nu veel steviger en dieper. Misschien hebben ze dat met behulp van computers gedaan :Y

Peter

Avatar

Tuurlijk joh

merijnsa

Avatar

mercapto "Bij Rocky gaat het nooit om de film...."


Maar wel om z'n pens:|

Queenfan

Avatar

Zo cool 8-)
Ik ben erg benieuwd! Die Theme blijft toch altijd een speciaal gevoel geven...en die trainingsscenes zouden zo uit deel 1 kunnen komen ;)

bullet-time

Avatar

Rocky is zo lame en tegelijk onhaatbaar.
ik ga het zowieso checken.

Symb-watcher

Avatar

Je ziet toch dat iedereen die film voor de zekerheid gaat checken dus gaan ze weer veel winst maken en weer een verolg maken en weer en weer en weer totdat rocky dood is en in de hemel terecht komt en daar gaat boksen en krijg je de hele cyclus weer.

Om maar even een blik in de toekomst de werpen :E

Stallion

Avatar

Jullie lopen allemaal wel te zeuren dat hij te oud is en lomp, maar proberen jullie maar zo gespierd te zijn op je 25e. Als jullie zijn leeftijd niet weten zouden jullie ook niet zeggen dat hij 60 is.

7MovieFreak7

Avatar

Stallion "Jullie lopen allemaal wel te zeuren dat hij te oud is en lomp, maar proberen jullie maar zo gespierd te zijn op je 25e. Als jullie zijn leeftijd niet weten zouden jullie ook niet zeggen dat hij 60 is."


Juist ;), ik heb altijd wel genoten van de rocky films (behalve het laatste deel dan). Hoe dan ook, ik laat deze rustig op me afkomen, verwacht niets, en hoop op het beste. :D

Marc peelen

Avatar

Hoi mijn naam is Marc Peelen ben 25 jaar en woon in Kerkrade ik ben echt wel heftig vet Sylvester Stallone Fan en ja tevens dus zekersss Rocky fan ik vind alle rocky delen vet deel 1 hoe hij gewooon als een boxer die aan het einde van zijn cariere toch nog een kans krijgt om tegen de wereld kampioen Apollo creed te vechten die wedstrijd verliest hij door punten maar deel twee was het gevecht echt wel supperrr vet goeie training in de film en de wedstrijd is ook goed rocky 3 is hij wereld kampieoen en ja heeft i een zoontje en verliest hij zijn manager Micky maar krijgt hij een goeie comback door dat hij getraint wordt door x wereld kampioen Apollo Creed Rocky 4 Wil Apollo zig en zijn land iets bewijzen en tegen een jong talant van rusland boxen Ivan Drago goeie show voor gaand de wedstrijd maar dan gaat het goed mis en sterft apollo in die wedstrijd waar door rocky maar een ding ziet VRAAK en hij wint ten slotte zijn zwaarste wedstrijd rocky 5 is hij failiet door adrian s broer en leven low budget mensen mnaar corupte mensen proberen hem over te halen tegen zijn eigen talent te gaan boxen wat uit eindelijk gebeurd alleen buiten op straat waar rocky alweer eens laat zien dat hij de beste van de wereld en ja rocky 6 heb hem nog niet gezien maar zo als ik het zou moeten begrijpen is rocky al jaren gestopt en die donkere goed gespierde jongen dixen de nieuwe heel goeie wereld kampieoen maar door een spelletje te gaan uit testen waarin rocky en dixen is gemaakt die twe tegen elkaar en rocky wint uiteimndelijk en ja is toch vet weet je rocky moet werled kampioen worden he en dan rijk stoppen als boxer en dan moet hij nog deel 7 deel 8 en deel 9 maken waar hij in de sporen gaat zitten van zijn manger micky echt wel als aan mij ligt mag rocky na deel zes nog drie delen maken is toch vet

nieuwslaatste nieuws

meest populair