Eerste foto 'Godzilla vs Kong' toont een bijzonder episch gevecht

Eerste foto 'Godzilla vs Kong' toont een bijzonder episch gevecht

De twee nemen het tegen elkaar op.

De eerste epische blik op Godzilla vs Kong is vrijgegeven. Voor het eerst zien we de twee Kaiju samen in beeld, vechtend met elkaar. De foto lijkt gelekt te zijn via merchandise die is vrijgegeven.

Op het beeld zien we een lage resolutie foto van de twee wezens die het tegen elkaar op gaan nemen. Godzilla en Kong vechten terwijl ze bovenop een vliegdekschip staan. En opvallend is dat Kong hier even groot is als Godzilla. Zoiets hoorden we al; eerder vertelden producenten van de film dat Kong de eerste keer dat we hem te zien kregen nog niet volgroeid was.


Bekijk de afbeelding

Godzilla vs Kong
De film wordt volgend jaar in mei uitgebracht, tenzij de coronapandemie natuurlijk weer toeslaat. In Godzilla vs Kong is het aan Monarch om te proberen een toekomst vorm te geven waarin mensen en Titans naast elkaar kunnen leven.

Maar er is een geheime factie die wil dat de Titans oorlog met elkaar voeren. Een strijd die al het leven op Aarde zou kunnen bedreigen. En ondertussen trekt vreemde seismische activiteit de aandacht van zowel Godzilla als Kong.

NieuwsFilm

meest populair