Algemeen

King Kong krijgt bijzonder grote bijl in 'Godzilla vs. Kong'

De monsters zijn even groot in deze filmclash.

door Bram de Groot om 09:13 in Algemeen
Oorspronkelijk stond Godzilla vs. Kong gepland voor maart 2020 maar werd eind 2019 verplaatst naar november 2020. Door de coronacrisis werd de release opnieuw opgeschoven, naar mei 2021. Het is dus niet vreemd dat we steeds meer details krijgen over de film.

Van het weekend zagen we al een eerste soort van foto uit de film van regisseur Adam Wingard, bekend van The Guest (2014) en Death Note (2017). Nu krijgen we via speelgoedversies van de filmmonsters een blik op hun voorkomen.

King Kong krijgt enorme bijl
Op basis van onderstaande speelgoedversies van de filmmonsters kan aangenomen worden dat er weinig verandert aan Godzilla. King Kong is daarentegen niet alleen een stuk groter dan in de eerdere film, maar lijkt ook een wapen te krijgen, namelijk een enorme strijdbijl. En waarschijnlijk heeft hij die ook nodig, want Godzilla is een niet zo gemakkelijk te verslaan monster.
Godzilla vs. Kong staat gepland voor 21 mei 2021 en er zijn rollen voor onder meer Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Jessica Henwick, Julian Dennison, Kyle Chandler en Demián Bichir.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goov25

Avatar

Gemakelijk? :o

Xenolicker

Avatar

Primitieve bijl vs Atoomstraal = Arme Kong. En dan heb ik het er nog niet over wanneer Godzilla 'thermonucleair' gaat... ze hadden Kong toch op z'n minst nog een vibranium schild kunnen geven!

Decepticon

Avatar

Kan zijn dat hij dat wapen maakt in de film, maar speelgoed is geen indicatie van wat in de film zit.

Jkorpor030

Avatar

Die bijl lijkt gemaakt van de rug van Godzilla?

Draven

Avatar

Je hebt gelijk Jkorpor30.

NieuwsFilm

meest populair