King Kong krijgt bijzonder grote bijl in 'Godzilla vs. Kong'

King Kong krijgt bijzonder grote bijl in 'Godzilla vs. Kong'

De monsters zijn even groot in deze filmclash.

Oorspronkelijk stond Godzilla vs. Kong gepland voor maart 2020 maar werd eind 2019 verplaatst naar november 2020. Door de coronacrisis werd de release opnieuw opgeschoven, naar mei 2021. Het is dus niet vreemd dat we steeds meer details krijgen over de film.

Van het weekend zagen we al een eerste soort van foto uit de film van regisseur Adam Wingard, bekend van The Guest (2014) en Death Note (2017). Nu krijgen we via speelgoedversies van de filmmonsters een blik op hun voorkomen.

King Kong krijgt enorme bijl
Op basis van onderstaande speelgoedversies van de filmmonsters kan aangenomen worden dat er weinig verandert aan Godzilla. King Kong is daarentegen niet alleen een stuk groter dan in de eerdere film, maar lijkt ook een wapen te krijgen, namelijk een enorme strijdbijl. En waarschijnlijk heeft hij die ook nodig, want Godzilla is een niet zo gemakkelijk te verslaan monster.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Godzilla vs. Kong staat gepland voor 21 mei 2021 en er zijn rollen voor onder meer Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Jessica Henwick, Julian Dennison, Kyle Chandler en Demián Bichir.

NieuwsFilm

meest populair