Dark Side Mace Windu die 'Star Wars: Revenge of the Sith' overleefde onthuld

Dark Side Mace Windu die 'Star Wars: Revenge of the Sith' overleefde onthuld

Hij is nu onthuld in nieuwe concept art.

Mace Windu is in de Star Wars-prequels een van de belangrijkste personages. Hij maakt een groot deel uit van de Clone Wars en natuurlijk de Jedi Council. Hij was zelfs even de Master of the Jedi Order, waarmee hij belangrijker was in de orde dan Yoda.

Maar Windu was ook een man die een paars lichtzwaard had. Zijn zwaard had die kleur omdat hij een vechtstijl had die ergens tussen licht en duister zat. Gelukkig koos hij ervoor om voor het goede te vechten, al kwam hij uiteindelijk ogenschijnlijk om het leven tijdens zijn strijd tegen Palpatine. Volgens zowel Samuel L. Jackson als George Lucas had hij overleefd.

Andere keuzes
De Jedi zou zijn val overleefd hebben en proberen wraak te nemen op Palpatine voor het uitroeien van de Jedi. Hij kiest een heel ander pad dan Obi-Wan Kenobi en Yoda dat doen. In Star Wars: Battlefront 4, de game die we dus niet gaan zien omdat deze gecancelled werd, zouden we de nieuwe versie van Mace Windu gezien hebben.

Die Windu ziet er behoorlijk sinister uit, als iemand die echt wraakbelust is. Hij heeft heel wat littekens en strijdt tegen de Sith. Hieronder de concept art!


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair