Algemeen

Dark Side Mace Windu die 'Star Wars: Revenge of the Sith' overleefde onthuld

Hij is nu onthuld in nieuwe concept art.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Mace Windu is in de Star Wars-prequels een van de belangrijkste personages. Hij maakt een groot deel uit van de Clone Wars en natuurlijk de Jedi Council. Hij was zelfs even de Master of the Jedi Order, waarmee hij belangrijker was in de orde dan Yoda.

Maar Windu was ook een man die een paars lichtzwaard had. Zijn zwaard had die kleur omdat hij een vechtstijl had die ergens tussen licht en duister zat. Gelukkig koos hij ervoor om voor het goede te vechten, al kwam hij uiteindelijk ogenschijnlijk om het leven tijdens zijn strijd tegen Palpatine. Volgens zowel Samuel L. Jackson als George Lucas had hij overleefd.

Andere keuzes
De Jedi zou zijn val overleefd hebben en proberen wraak te nemen op Palpatine voor het uitroeien van de Jedi. Hij kiest een heel ander pad dan Obi-Wan Kenobi en Yoda dat doen. In Star Wars: Battlefront 4, de game die we dus niet gaan zien omdat deze gecancelled werd, zouden we de nieuwe versie van Mace Windu gezien hebben.

Die Windu ziet er behoorlijk sinister uit, als iemand die echt wraakbelust is. Hij heeft heel wat littekens en strijdt tegen de Sith. Hieronder de concept art!
7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Wat een kolder Smiley face
Over "Starwars" gesproken:

chefry1983

Avatar

Als palpetine met een stomme reden nog steeds leeft waarom zou windu dan niet kunnen leven?

ThysRomani

Avatar

Ja die legt het goed uit, Chris23! Dit is wel redelijk de waarheid.

Chris23

Avatar

^Echt he.
Ik vind bijna al zijn video`s wel on point btw.

Sunspot

Avatar

Zou vet zijn om een film te maken, dat Windu nog steeds leeft, maar niet echt heeft meegedaan, nu alsnog probeert te 'heerse' of zo.

Met Samuel L. Jackson!

Hiss

Avatar

@Chris23
Voor wat betreft TROS had ik niet eens meer zin om na te denken over het plot na het zien van de film, omdat het geheel nogal absurd is. Maar na dit filmpje gezien te hebben is het mij duidelijk dat Leia een nog walgelijker personage is geworden dan Luke, omdat ze net zo krachtig, dan niet krachtiger in de force was dan Luke en vervolgens er nooit iemand mee geholpen heeft behalve zichzelf. Ik ga me snel bezatten, zodat ik dit weer vergeet, denk ik.

Chris23

Avatar

Ik trek ook n fles open Smiley face
Het is de grootste clusterfuck ooit dit. .

NieuwsFilm

meest populair