'Endgame'-makers over hun Netflix-thriller van $200 miljoen met Evans en Gosling

'Endgame'-makers over hun Netflix-thriller van $200 miljoen met Evans en Gosling

De spionagethriller met Chris Evans en Ryan Gosling.

Steeds meer wordt duidelijk dat Anthony en Joe Russo (Avengers: Endgame) een flinke deal hebben gesloten met Netflix. De actiefilm Extraction was één van de eerste resultaten. Nog groter wordt The Gray Man met de namen Chris Evans (Avengers: Endgame) en Ryan Gosling (Blade Runner 2049).

The Gray Man wordt een spionagethriller met een budget van meer dan 200 miljoen dollar. Het wordt naar verluidt de duurste film die Netflix tot op heden heeft gemaakt. In gesprek met Deadline vertelden ze meer over de inzet:


"Het is de bedoeling dat de film kan concurreren met elke blockbuster in de bioscoop en het mogen werken met Gosling en Evans is als een droom voor ons. Het idee is om een franchise te creëren en een groots universum te bouwen, met Ryan als het middelpunt. We hebben allemaal getekend voor de eerste film, en die moet echt goed worden om ervoor te zorgen dat we een tweede doen."

Waarom op Netflix?
"We hebben een geweldige werkrelatie met Netflix en we kennen Scott Stuber al bijna 20 jaar. We hebben AGBO opgericht om een bedrijf te realiseren om daarmee ongelooflijke verhalen te vertellen op het beste platform dat er is. We denken dat Netflix de perfecte plek is voor deze film," aldus de Russo's.

The Gray Man gaat volgens de Russo's over "de beste huurmoordenaars die er zijn en het personage van Gosling wordt verraden door de CIA en het personage van Evans moet hem opsporen."

NieuwsFilm

meest populair