Donald Glover keert terug als 'Star Wars'-held Lando Calrissian

Donald Glover keert terug als 'Star Wars'-held Lando Calrissian

De acteur gaat in een televisieserie spelen.

Donald Glover was in Solo: A Star Wars Story te zien als Lando Calrissian. Een rol die hij met verve speelde, zo goed zelfs dat er gekeken wordt om hem terug te laten keren.

We horen nu via diverse media dat Glover de rol van Lando Calrissian weer op zich gaat nemen. Star Wars Unity meldt nu dat hij de rol gaat spelen in een televisieserie. Wellicht past dat bij eerdere berichten rond de personages van Solo: A Star Wars Story.

Andere shows
Eerder hoorden we namelijk ook al dat de castleden van Solo: A Star Wars Story nog niet volledig klaar waren met hun personages. Ze zouden nog eens terugkeren en zo dus ook Glover. Hij schijnt in een serie te spelen voor Lando die voor Disney+ gemaakt wordt en zich afspeelt ten tijde van Solo.

We zouden onder meer te zien krijgen hoe Lando zich een weg baant door de onderwereld die overgenomen wordt door syndicaten als Crimson Dawn en Black Sun. Overigens zijn er nog altijd media die melden dat het mogelijk toch ook om een film gaat, al lijkt het er steeds meer op dat we echt een serie krijgen.

NieuwsFilm

meest populair