Nog meer uitstel voor 'Wonder Woman 1984'?

Nog meer uitstel voor 'Wonder Woman 1984'?

Er wordt gesproken over verder uitstel van de film.

Het zou goed kunnen dat we nog langer moeten wachten op de release van Wonder Woman 1984. Actrice Gal Gadot verscheen op de Israëlische televisie en vertelde daar dat er nu nagedacht wordt over eventueel aanvullend uitstel.

De actrice vertelde dat er op dit moment door Warner Bros., de producenten en regisseur Patty Jenkins besproken wordt wat handig is. Men houdt de coronacrisis natuurlijk nauwlettend in de gaten en vooral of mensen bereid zijn om terug te gaan naar de bioscopen en of die allemaal wel open gaan.

Kans op uitstel
De kans is groot dat de film weer uitgesteld wordt. Op dit moment staat de wereldwijde release gepland voor oktober, maar de kans lijkt steeds kleiner te worden dat de coronapandemie dan afgezwakt is. Sterker nog, de kans lijkt juist groot dat de coronacrisis dan nog veel harder toe heeft geslagen dan nu het geval is.

En dus is het afwachten. Over twee weken schijnt er een besluit genomen te worden door de studiobazen en horen we dus vermoedelijk meer over eventueel aanvullend uitstel.

NieuwsFilm

meest populair