3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Elizabeth (1998)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shekhar Kapur | Cast: Cate Blanchett, Geoffrey Rush, Christopher Eccleston, e.a.
De eerste koningin Elizabeth van Engeland bestijgt op vijfentwintigjarige leeftijd - als protestantse opvolgster van haar overleden katholieke halfzus Mary - de troon in onzekere tijden. De kersverse vorstin wordt omringd door een menigte aan adviseurs, maar niet iedereen steunt haar, omdat sommige liever een katholieke koningin zien. Ook staat ze staat onder druk om voor een opvolger te zorgen.

Midway (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roland Emmerich | Cast: Ed Skrein, Patrick Wilson, Woody Harrelson, e.a.
Nog geen halfjaar na het bombardement van Pearl Harbor, gaan de overgebleven Amerikaanse troepen opnieuw de strijd aan tegen de Japanners. De mariniers van beide landen proberen in een beslissende slag de Stille Oceaan in handen te krijgen. De Amerikanen moeten daarvoor het strategische eiland Midway zien te beschermen.

King Kong (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Jackson | Cast: Naomi Watts, Andy Serkis, Jack Black, e.a.
De werkloze actrice Ann Darrow wordt door een groep filmmakers geronseld om scheep te gaan richting het mysterieuze Skull Island. Daar hoopt men beelden te schieten van schitterende exotische flora en fauna. Helaas voor de avonturiers staat er een aantal nare verrassingen voor hen op het eiland te wachten: inboorlingen en de nodige monsters, waaronder de reuzegorilla King Kong.

NieuwsFilm

meest populair