Enorm grote mieren geschrapt uit 'Avengers: Endgame'

Enorm grote mieren geschrapt uit 'Avengers: Endgame'

Eindgevecht in Avengers: Endgame had bijna grote medestanders.

Ruim een jaar geleden verscheen met Spider-Man: Far from Home de tot op heden laatste film in het Marvel Cinematic Universe. Het was voor Marvel een bijzonder jaar aangezien er een punt werd gezet achter de clash tussen de Avengers en Josh Brolins Thanos.

In Avengers: Endgame - die dus ook ook ruim een jaar oud is - was het alles bepaalde eindgevecht te zien en daarin zagen we nagenoeg alle personages uit de eerdere Marvel-films voorbijkomen. Uiteraard zagen we ook Paul Rudds Scott Lang / Ant-Man en Evangeline Lilly's Hope Van Dyne / Wasp.

Opvallende bondgenoten geschrapt
Nu blijkt dat er voorafgaand aan de realisatie van het enorme eindgevecht werd gedacht aan het inzetten van enorme mieren die ongetwijfeld opgeroepen zouden worden door Ant-Man.


Bovenstaand ontwerp werd onthuld door ontwerper Jackson Sze. "Nog een eindgevecht-idee voor Avengers Endgame. Omdat mieren overal zijn, dacht ik dat Antman sommige van de vliegende exemplaren groot kon maken met de Pym-deeltjes en Thanos' Leviathans ermee kon helpen vernietigen. Op die manier konden we middenin alle actie een gigantisch monstergevecht te zien krijgen!" aldus Sze.

NieuwsFilm

meest populair