Katherine Langford (13 Reasons Why) wil na 'Endgame'-teleurstelling alsnog kans krijgen om Morgan Stark te spelen in MCU

Katherine Langford (13 Reasons Why) wil na 'Endgame'-teleurstelling alsnog kans krijgen om Morgan Stark te spelen in MCU

De actrice speelde een oudere versie van Tony's dochter in een verwijderde scène.

Ondanks dat haar scène in Avengers: Endgame was verwijderd, zou Katherine Langford in de toekomst alsnog graag de rol van Morgan Stark, de dochter van Iron Man, in het Marvel Cinematic Universe op zich willen nemen. Dat vertelt de 13 Reasons Why-actrice in het Australische radioprogramma Smallzy's Surgery.

In een verwijderde scène van Avengers: Endgame zou Tony Stark na het sluiten van de Infinity Gauntlet een oudere versie van zijn dochter Morgan ontmoeten in hetzelfde metafysische tussenstation waar Thanos Gamora zag na zijn vingerknip.

De makers vreesden echter dat dat moment te verwarrend zou zijn voor het publiek en besloten de scène, die op Disney+ te bekijken is, daarom niet te gebruiken.

Hoe kijkt Katherine Langford, die gecast was in de rol, eigenlijk terug op haar Marvel-avontuur? "Als je dan toch uit iets geknipt moet worden... Ik heb nu op z'n minst ervaren hoe het is om uit de laatste Avengers-film geknipt te worden en dat is niet heel erg, want alleen al de ervaring om die scène te mogen draaien was geweldig", vertelt ze op de radio.

Langford is er dus zelf niet heel rouwig om, maar hoopt desalniettemin dat haar avontuur in het Marvel Cinematic Universe nog een vervolg krijgt. Ze weet daar echter nog niets over. "Als ik het al zou weten, dan had ik sowieso niets kunnen verklappen. Maar ik zou het fantastisch vinden!" bevestigt ze.



NieuwsFilm

meest populair