George Clooney's volgende film hoogstwaarschijnlijk op Amazon

George Clooney's volgende film hoogstwaarschijnlijk op Amazon

Na Netflix nu weer in zee met een andere streaminggigant.

De grote streamingdiensten weten meer en meer beroemde namen aan te trekken. Nu lijkt het erop dat ook George Clooney gaat samenwerken met Amazon Studios om een verfilming van J.R. Moehringer's The Tender Bar: A Memoir te produceren en regisseren.

In het boek vertelt Moehringer hoe hij op jonge leeftijd bij gebrek aan een vaderfiguur er zelf op uittrok en zijn toevlucht zocht in een bar. Daar vormt hij een hechte vriendschap met zijn oom Charlie en ontmoet hij allerlei klanten met bizarre verhalen. Tot dusverre is het nog niet bekend wie in de film te zien zal zijn, maar het scenario is in ieder geval wel een goede handen. Dit zal namelijk verzorgd worden door William Monahan, de Oscarwinnende scenarist van The Departed.

Opnieuw
Als Clooney daadwerkelijk de handen in elkaar slaat met Amazon, zal het de tweede keer op een rij zijn dat hij in zee gaat met een streamingdienst. Zijn geplande post-apocalyptische thriller, The Midnight Sky, maakt hij namelijk voor Netflix. Hierin zijn de hoofdrollen weggelegd voor Felicity Jones, Kyle Chandler en Clooney zelf.

NieuwsFilm

meest populair