Mel Gibson heeft een week in ziekenhuis gelegen vanwege corona

Mel Gibson heeft een week in ziekenhuis gelegen vanwege corona

Iedereen kan het nog steeds krijgen.

Het nieuws is naar buiten gekomen dat Hacksaw Ridge-regisseur Mel Gibson besmet is geweest met het coronavirus. De 64-jarige filmmaker heeft daarvoor een week in het ziekenhuis gelegen. Dit vond plaats in april.

Vertegenwoordigers van de in Amerika geboren man onthulden het aan een Australische krant: "In april testte hij positief en bracht daarna een week in het ziekenhuis door. Hij werd daar behandeld met het geneesmiddel remdesivir en is sindsdien tientallen keren negatief getest."

Bekijk de afbeelding
VS
De laatste foto's die van Gibson genomen zijn komen uit deze maand. Hij was in Malibu gezien en maakte het naar verluidt goed. Volgens de woordvoerders van Gibson is hij inmiddels helemaal hersteld. De acteur voegt zich bij collega's als Tom Hanks en Idris Elba toe die het virus ook hebben gehad.

In de Verenigde Staten is er bij meer dan 4 miljoen mensen corona geconstateerd. Zo'n 140.000 Amerikanen zijn er ondertussen aan gestorven. Om het virus te bestrijden sloeg de VS begin deze maand vrijwel de volledige voorraad van remdesivir in om patiënten te behandelen.

NieuwsFilm

meest populair