Algemeen

Nieuwe Titan in 'Godzilla vs Kong' onthuld!

Deze ziet er echt heel gevaarlijk uit.

door Jim Pedd om 06:28 in Algemeen
Godzilla vs Kong mag dan wel een jaar uitgesteld zijn, de hype is nog altijd groot. De blockbuster toont ons volgend jaar de epische strijd tussen twee van de meest bekende monsters die er maar zijn. En nu zien we nog een gloednieuwe Kaiju.

Via Instagram lekte een geheel nieuw monster. Dat was te zien achterop merchandise die rond de monsterfilm gemaakt wordt. Op onderstaand beeld zie je de verpakking voor een Skullcrawler-figuur en achterop staat dus ook een beest dat we nog niet kenden: de Warbat. Die ziet er met zijn grote rode vleugels en lange staart behoorlijk gevaarlijk uit.

Godzilla vs Kong
In de film voelen de Kaiju zich aangetrokken tot Skull Island. Daar bevindt zich iets waar ze op af gaan. En dat leidt natuurlijk onherroepelijk tot een clash tussen de twee grootste monsters van allemaal: Godzilla en Kong. In de tussentijd verkent Monarch de geheime wereld van de Titans, die zich onder onze wereld bevindt.

En is er nog een schurk die het op de mensheid voorzien heeft en ons allemaal wil uitroeien. Dat betekent dus heel veel actie als de film (zoals gepland) uitkomt in mei 2021.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MR.nobody

Avatar

Ik denk dat het net als Batman vs Superman word eerst tegen elkaar en dan een epishe final battle tegen dat nieuwe monster????

Master Of Films

Avatar

^
Jammer. Ik had meer gehoopt dat ze met z'n allen een broodje Shoarma gingen eten, zoals The Avengers dat deden na een
climactische strijd.

NieuwsFilm

meest populair