Fans voeren campagne voor 'Batman Forever: The Schumacher Cut'

Fans voeren campagne voor 'Batman Forever: The Schumacher Cut'

Ze hopen nu dat de langere filmversie uitgebracht wordt.

Fans van DC hebben de smaak te pakken als het aankomt op campagnes voeren voor de release van directors cuts. Dit jaar bleek dat er een uiterst lange versie van Joel Schumachers Batman Forever bestaat.

In die film zien we hoe Batman het samen met Robin moet opnemen tegen twee schurken tegelijk: Harvey Dent, a.k.a. Two-Face en Edward Nygma, a.k.a. The Riddler. De film bestaat nu 25 jaar en rond die verjaardag bleek dat er een 170 minuten durende versie van de film is. Nu hopen fans dat deze uit komt.

Schumacher Cut
Fans voeren op sociale media nu campagne om de filmversie te zien te krijgen. Specifiek gebruiken ze de hashtag ReleaseTheSchumacherCut, precies zoals ze jarenlang hebben gedaan bij Zack Snyders Justice League. Die strijd wonnen ze, dus de hoop zal natuurlijk zijn dat dit nu ook weer gaat lukken.

"Ik heb van zeer goede bronnen dat er in de kluizen van Warner Bros. een 170 minuten durende versie van Batman Forever ligt," vertelde schrijver en journalist Marc Bernardin recent. Die filmversie gaat volgens hem dieper in op de jeugd en trauma's van Batman.

NieuwsFilm

meest populair