Video

Ryan Reynolds doet duit in 't zakje: 'Deadpool 3' is hierom vertraagd

Hij deelt een geniale video.

door Jim Pedd om 22:30 in Video
Het is al een tijd geleden dat Disney 20th Century Fox overnam. Maar aankondigingen over wat er met de Marvel-eigendommen van Fox gaat gebeuren zijn nog niet gedaan. Daardoor weten we dus ook niet wat de status van Deadpool 3 van Ryan Reynolds is.

Cast en crew staan natuurlijk achter een derde film. Maar ondertussen zijn sommigen hopeloos geworden. Zo vertelde bedenker Rob Liefeld al geaccepteerd te hebben dat er geen nieuwe film meer komt rond het personage dat hij al die jaren geleden bedacht. Maar nu heeft Reynolds een ander idee.

Unsolved Mysteries
Reynolds deelde op Twitter een video spoof van de populaire serie Unsolved Mysteries. We zien een montage van de eerste Deadpool-film, die groen licht kreeg nadat vijf jaar geleden testbeelden online lekten. Reynolds schrijft nu dat Deadpool 3 zo lang op zich laat wachten omdat hij zo druk bezig is met het opsporen van de persoon die de beelden lekte.
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YodaSide

Avatar

Breng gewoon die film uit buiten het MCU en maak er een r-rated film van.

Sunspot

Avatar

Gaat niks worden met het MCU, ja, leuk misschien,m aar zelfde als de rest van het MCU.

Gewoon verkopen, of onder ander label, Deadpool hoort vooral sinds de 2 films hard komisch te zijn, 4th wall, schoppen tegen van alles, gaat niet lukken onder Disney, dus verkoop het gewoon.

Net als Alien en andere franchises

NieuwsFilm

meest populair