Algemeen

Disney & Pixar presenteren zeemonsterfilm 'Luca'!

Dit jaar hadden we Onward en krijgen we nog Soul.

door Bram de Groot om 08:59 in Algemeen
Na twee grote vervolgfilms in 2018 (Incredibles 2) en 2019 (Toy Story 4) komen er dit jaar twee originele Pixar-films uit en nu is bekend dat er in 2021 opnieuw een originele Pixar-animatiefilm verschijnt met de titel Luca.

Disney en Pixar hebben het titellogo en een beeld met twee van de hoofdfiguurtjes onthuld. Daarnaast is aangegeven dat Luca over een jongen genaamd Luca gaat. Hij beleeft een onvergetelijke zomer in een badplaats aan de Italiaanse Rivièra. Hieronder de synopsis en het titellogo:


Midden in een prachtige badplaats aan de Italiaanse Riviera, volgen we in de originele animatiefilm een coming-of-age-verhaal over een jongen die een onvergetelijke zomer beleeft vol met gelato, pasta en eindeloze scootertochten. Luca deelt deze avonturen met zijn nieuwe beste vriend, maar al het plezier wordt bedreigd door een diepgeworteld geheim: hij is een zeemonster uit een onderwaterwereld.Pixar's Luca
En hieronder de eerste indruk op Luca met daarop Luca en een vriendje terwijl ze een hoop lol beleven tijdens hun zomervakantie.


De regie ligt in handen van Enrico Casarosa, bekend van zijn korte Pixar short La Luna, en de producent is Andrea Warren. Luca moet in de zomer van 2021 kleur geven aan het witte doek.

"Dit is een zeer persoonlijk verhaal voor mij, niet alleen omdat het zich afspeelt aan de Italiaanse Rivièra waar ik ben opgegroeid, maar ook omdat de kern van deze film draait om vriendschap. Jeugdvriendschappen leggen vaak de basis voor wie men wil zijn als persoon en deze banden zullen centraal staan in het verhaal van Luca," aldus Enrico Casarosa, regisseur. "Naast de schoonheid en de charmes van de Italiaanse kust, zal onze film een onvergetelijk zomeravontuur brengen dat Luca zeker zal veranderen."3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sand

Avatar

gelukkig maken ze nog wel originele animatie films Smiley face

Artificialis

Avatar

3D animaties van Disney en Pixar vallen zelden tegen.

centr1no

Avatar

Hoewel het best aardig klinkt bekruipt me de indruk van geforceerd sentiment.
Waarom kunnen ze niet origineel zijn door een verhaal te verzinnen dat vermakelijk is zonder dat er zo nodig een 'boodschap' in moet zitten?

NieuwsFilm

meest populair