'Solo: A Star Wars Story'-geruchten dikke vette onzin

'Solo: A Star Wars Story'-geruchten dikke vette onzin

Regisseur Ron Howard onthult wat er gaande is achter de schermen.

Eerder dit jaar werd door Solo co-schrijver Jon Kasdan aangegeven dat er bij Lucasfilm geen plannen zijn voor een twee films na Solo: A Star Wars Story, aangezien de kalender al ramvol zit én dat een nieuwe "moeilijk te verkopen" zou zijn. Toch verschenen er afgelopen weken weer nieuwe geruchten.

""Nou, er staat nu geen vervolg gepland. Het is wel geweldig om deel uit te maken van een Star Wars-film die een soort underground hit lijkt te zijn, wat je nooit zou verwachten. De film maakte een vreemde, gekke reis," Onthulde Howard aan Radio Andy op SiriusXM.

Dan een tv-serie op Disney+
Dat er geen tweede film komt is heel logisch, gezien de zeer zwakke financiële prestaties. De grootste kans op overleven heeft die wereld nog op Disney+ via een soort van prequel-serie of een serie rond een of meerdere personages uit de film die een zeer moeizaam productieproces doorliep en in 2018 keihard flopte aan de bioscoopkassa's.

Wat zeg jij? Zou jij een vervolg of een serie op Disney+ willen zien met daarin bijvoorbeeld Han Solo (Alden Ehrenreich), Lando Calrissian (Donald Glover) of Ray Parks Darth Maul?



NieuwsFilm

meest populair