Algemeen

'Solo: A Star Wars Story'-geruchten dikke vette onzin

Regisseur Ron Howard onthult wat er gaande is achter de schermen.

door Bram de Groot om 10:03 in Algemeen
Eerder dit jaar werd door Solo co-schrijver Jon Kasdan aangegeven dat er bij Lucasfilm geen plannen zijn voor een twee films na Solo: A Star Wars Story, aangezien de kalender al ramvol zit én dat een nieuwe "moeilijk te verkopen" zou zijn. Toch verschenen er afgelopen weken weer nieuwe geruchten.

""Nou, er staat nu geen vervolg gepland. Het is wel geweldig om deel uit te maken van een Star Wars-film die een soort underground hit lijkt te zijn, wat je nooit zou verwachten. De film maakte een vreemde, gekke reis," Onthulde Howard aan Radio Andy op SiriusXM.

Dan een tv-serie op Disney+
Dat er geen tweede film komt is heel logisch, gezien de zeer zwakke financiële prestaties. De grootste kans op overleven heeft die wereld nog op Disney+ via een soort van prequel-serie of een serie rond een of meerdere personages uit de film die een zeer moeizaam productieproces doorliep en in 2018 keihard flopte aan de bioscoopkassa's.

Wat zeg jij? Zou jij een vervolg of een serie op Disney+ willen zien met daarin bijvoorbeeld Han Solo (Alden Ehrenreich), Lando Calrissian (Donald Glover) of Ray Parks Darth Maul?11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hyenas

Avatar

Ik heb me vermaakt met Solo en begrijp oprecht niet waar de slechte reviews vandaan komen. Is het een fantastische film? Nee. Is het na Rogue One en The Mandalorian de beste Star Wars van Disney? Ja. De rest was zo afschuwelijk helaas. Ik zie graag een Solo vervolg op Disney+.

Spider-fan

Avatar

Op zich is Solo wel leuk, maar een beetje standaard. Het is een film die het heel veilig speelt, je leert niks verrassends over Solo wat je nog niet wist of is er iets origineels met zijn achtergrond gedaan. Dus wat je hebt is een leuke, maar vrij doorsnee sci-fi avonturen/actie film.

Monojaxx

Avatar

Zo echt wél! Vond Solo zeer vermakelijk, tig keer beter dan die laatste 3 wanproducties.

John Wayne

Avatar

Ik vind het triest dat een site die zich Filmtotaal noemt, bijna alleen maar berichten plaatst over Comicverfilmingen en Star Wars, en niet eens een bericht neerzet over de dood van regisseur Alan Parker. Triest, dieptriest.

centr1no

Avatar

Een vervolg? Waarom? Wat valt er nog te vertellen over de periode tussen het einde van Solo en A New Hope?
Wat zou een serie over Solo kunnen bieden wat we niet al in andere series hebben gezien?

Het reguliere bioscooppubliek, de jeugdige niet-fans voor wie The Force Awakens de eerste kennismaking was met Star Wars had geen enkele reden om Solo te kijken. De rest van de bezoekers hoopte op wat nostalgie van hetzelfde niveau als Rogue One, wat een verhaal had dat al 40 jaar wachtte om verteld te worden. Een oorsprongsverhaal van Solo zat niemand op te wachten.

Pascal08

Avatar

Tuurlijk, maar geen Lando er in.
En niet weer van die simpele human characters die er in zaten zoals Vos en Becket.
Genoeg verhaallijnen en characters.

Williewaxhum

Avatar

Solo vond ik geweldig. Ik wil wel de ontmoeting met Jabba the Hutt zien. Ik ben voor een vervolg.

TwinsA

Avatar

Ik vond Solo veel aangenamer kijken dan de laatste 3 SW. En Rouge One vond ik pas een een geslaagde film! Spijtig dat ze niet in die richting doorgaan.

Paulusie

Avatar

Ja, een tweede solo lijkt me leuk, wel meer nieuwe aliens en werelden a.u.b.

draganta

Avatar

Ja, Solo was zo slecht nog niet. Van mij mag dat verhaal zich verzetten.

NieuwsFilm

meest populair