Algemeen

Netflix maakt film van gameflop 'Beyond Good & Evil'

De videogame gaat naar het kleine doek.

door Bram de Groot om 11:35 in Algemeen
Het mag ondertussen duidelijk zijn dat er nog geen echte Netflix-killer is opgestaan. Streamingdiensten als Amazon, Apple TV+, Disney+ en HBO Max teren nog veel te veel op de bestaande catalogus. Netflix blijft daarentegen doorlopend nieuwe films en series online zetten, in een moordend tempo.

Een nieuw project van Netflix is de verfilming van de game 'Beyond Good & Evil' van game-developer Ubisoft. The Hollywood Reporter meldt dat de streamingdienst pas net met de plannen is gestart, dus veel details zijn er niet.

Een regisseur is al wel gevonden. Dit wordt Rob Letterman, bekend van de films Detective Pikachu en Goosebumps.

Beyond Good & Evil
De game Beyond Good & Evil verscheen in 2003 op de verschillende platformen, en deel 2 is naar verluidt al jaren in de maak. Een groot succes mogen de game niet genoemd worden.

Het verhaal gaat over de fotografe Jade, wonend op de planeet Hillys, die een verzetsgroep helpt om informatie te achterhalen over de buitenaardse DomZ en corrupte Hillys-bewoners. Ze krijgt weer hulp van haar oom Pey'j en de correspondent Dubbel H.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SuperRolo2011

Avatar

Beste Filmtotaal,

Kunnen jullie mij helpen aan een exemplaar van Beyond Good & Evil 2?Wacht er al bijna 17 jaar op.

Alvast bedankt !!

Spider-fan

Avatar

Wow, ik wist niet dat er een nieuwe kwam nu nog na al die tijd. Dat is goed nieuws, die ga ik zeker spelen. Ik vond de eerste erg leuk destijds. Ik weet niet hoe ik het nu zou vinden, want toen kende ik nog niet zoveel games. Maar als het een beetje gemoderniseerd is en meegegaan met de tijd, zou het ook nu nog wel leuk kunnen zijn.
Ik vond het leuk dat je een heel bijzonder voertuig had, een hovercraft, ik kan me geen enkele andere game bedenken die dat heeft. En er zaten ook grappige personages in. Ben zeker benieuwd naar de nieuwe game en een film.

Pemat66

Avatar

Hoezo geflopt? In mijn herinnering een goed Ontvangen en aardig verkochte game. Dat het niet de verkoopcijfers had die men gehoopt had, maakt het nog geen flop.

Carmine

Avatar

Ze moeten iets doen met broken sword. Da Vinci code is daar op gebaseerd.

justaname

Avatar

Blijf maar vooral bezig met filmnieuws, want gamegerelateerd “nieuws” gaat filmtotaal slecht af....

jimb

Avatar

Was destijds inderdaad geen flop.

Luizelgespuizel

Avatar

Verkocht ondermaats en op dat vlak was het gewoon een flop ondanks de kwaliteit. Beetje raar alleen dat in dit nieuwsbericht het zo naar voren gebracht word.

Angelo1979

Avatar

Voor mij is de game geen flop.

horizon

Avatar

Staat in de top250 op gamesmeter.nl.

Monojaxx

Avatar

Gameflop??? Dit was toch geen flop?

NieuwsFilm