Netflix

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Interstellar (2014)
Regie: Christopher Nolan | Cast: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, e.a.
De aarde is uitgeput en de mensheid staat op het punt om uit te sterven. Cooper, een gedesillusioneerde weduwnaar en voormalig testpiloot voor NASA, wordt voor een geheime ruimtemissie gevraagd. Hij maakt samen met een groep wetenschappers een reis door een wormgat in een zoektocht naar een andere bewoonbare planeet.

Balle Perdue (2020)
Regie: Guillaume Pierret | Cast: Alban Lenoir, Nicolas Duvauchelle, Ramzy Bedia, e.a. | Filmtip ingezonden door: @Roeof
Lino, een geniale automonteur, wordt na een ramkraak gescout door agent Charas om voor de politie te komen werken. Later wordt Lino ten onrechte beschuldigd van de moord op Charas. Hij is de enige verdachte en het enige bewijs dat hem kan helpen om zijn onschuld te bewijzen, ligt in een verdwenen auto. Hij zet dan ook alles op alles om deze wagen terug te vinden.

Basic Instinct (1992)
Regie: Paul Verhoeven | Cast: Michael Douglas, Sharon Stone, George Dzundza, e.a.
Nick Curran is een fanatieke detective met een zwak voor alcohol. Hij onderzoekt de zaak van een gevierde rockster die tijdens een vrijpartij op lugubere wijze is vermoord. Alle sporen leiden naar de superintelligente schrijfster Catherine Tramell. Curran wordt echter al snel verliefd op deze verleidelijke, maar manipulerende vrouw. En die gevoelens brengen zijn carrière en leven in groot gevaar.
Deel jouw filmtip!
Iedere zondag plaatst FilmTotaal een overzicht met drie kijktips voor Netflix. Welke film moet volgens jou de volgende keer absoluut in het lijstje worden opgenomen? Deel jouw suggesties in de comments!

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair