Algemeen

Tom Holland en Robert Pattinson op eerste foto's Netflix-thriller 'The Devil All the Time'

Na lang wachten krijgen we eindelijk een eerste blik op de veelbelovende film, die geproduceerd wordt door Jake Gyllenhaal.

door Zilko Tarici om 07:01 in Algemeen
Het heeft even geduurd, maar Netflix biedt ons eindelijk een eerste blik op de nieuwe drama-thriller The Devil All the Time, een verfilming van het gelijknamige boek van Donald Ray Pollock uit 2011.

In de film, die geregisseerd werd door Antonio Campos (Simon Killer, Christine), zien we een megacast die bestaat uit namen als Tom Holland, Robert Pattinson, Mia Wasikowska, Bill Skarsgard, Sebastian Stan, Riley Keough, Jason Clarke, Haley Bennett, Harry Melling en Eliza Scanlen.

Een zeer duistere film
In The Devil All the Time worden meerdere verhalen door elkaar heen verteld die zich afspelen in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog. De personages variëren van seriemoordenaars en gewelddadige zonen tot spinnentemmende priesters.

Opmerkelijk is dat niemand minder dan Jake Gyllenhaal producent is van de film, die volledig werd gefilmd en Alabama en behoorlijk duister van aard moet zijn. Er wordt tevens gefluisterd dat de film wel eens erg goed zou kunnen gaan scoren tijdens het Oscarseizoen.


1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Opmerkelijk is dat niemand minder dan Jake Gyllenhaal producent is van de film
Waarom is dat opmerkelijk?
Het is zeker niet de eerste film die hij (mede) produceert.

NieuwsFilm

meest populair