The Devil All the Time (2020)

Some people are just born to be buried.

Deze duivelsgoede thriller vol narigheid is niet voor iedereen weggelegd, maar desalniettemin onmiskenbaar intrigerend.
play

6,4 details

  • 138 Min
  • Drama
  • Misdaad
  • Thriller
  • Verenigde Staten
138 Min Verenigde Staten

Het verhaal van de film speelt zich af in het gehucht Knockemstiff en gaat over een man die zijn stervende vrouw wil redden en zich uit wanhoop keert tot bidden en opoffering. Zijn zoon Arvin (Holland) is een kind dat ernstig werd gepest op school, maar nu opgroeit tot een kerel die niet met zich laat sollen.

Regie
Antonio Campos
Cast
Robert Pattinson, Tom Holland, Chris Evans, Sebastian Stan, Bill Skarsgård, Mia Wasikowska, Jason Clarke, Harry Melling, Danielle Riley Keough, Haley Bennett, Douglas Hodge, Eliza Scanlen, Drew Starkey, Lucy Faust, Given Sharp, Abby Glover.
Release
16.09.2020

Filmtotaal Recensie

Regie: Antonio Campos | Scenario: Antonio en Paulo Campos | Cast: Tom Holland (Arvin Russell), Bill Skarsgård (Willard Russell), Riley Keough (Sandy Henderson), Jason Clarke (Carl Henderson), Robert Pattinson (Preston Teagardin), Sebastian Stan (Lee Bodecker), Mia Wasikowska (Helen Hatton), e.a. | Speelduur: 138 minuten | Jaar: 2020

Veroordeel niemand, want wij zijn allen zondaars. In The Devil All the Time schuilt het kwaad overal en in iedereen. Voor de meesten, geplaagd door hun menselijke machteloosheid, valt er met geen enkel smeekgebed aan te ontsnappen. Toch blijft hun geloof en vertrouwen in de Heer veelal onverminderd sterk, al is het maar om zich te kunnen reinigen van de nodige zondes. Regisseur Antonio Campos verkent het goede, het kwade en alles daartussenin met bloed doordrenkte noir, die vanaf vandaag exclusief op Netflix te bewonderen is.

Campos neemt ons mee naar het afgelegen platteland van Ohio en West Virginia, waar men leeft in strengchristelijke gehuchten, of beter gezegd: slangenkuilen vol zondaars, zwakkelingen en godsdienstextremisten. In deze donkere omgeving groeit Arvin Russell (Holland) op als man van goede wil, maar armoede en geweld scheppen ook minder zuivere kanten. Zijn verhaal wordt - op sublieme wijze - in en uit elkaar geweven met dat van zijn vader (Skarsgård), een getormenteerde oorlogsveteraan die zich pas op latere leeftijd vol overgave stort op het geloof, een rondtrekkend moordenaarsechtpaar dat het heeft gemunt op knappe, jonge lifters (Keough en Clarke), corrupte sheriff (Stan) en rotzak van een dominee (Pattinson).

videotrailers & clips

alle artikelen (5)

The Devil All the Time Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Devil All the Time

acties