Nieuwe Amy Adams-film van Disney naar Netflix

Nieuwe Amy Adams-film van Disney naar Netflix

Gesprekken zijn gaande...

De film zou in oktober vorig jaar in de bioscopen verschijnen, maar na een vrijwillige en een door het coronavirus gedwongen uitstel lijkt nu dan ook daadwerkelijk afstel te komen. Tenminste: wat betreft de bioscooprelease voor Woman in the Window.

De film van Joe Wright met Amy Adams in de hoofdrol kan zomaar eens op Netflix gaan verschijnen. Er zijn serieuze gesprekken gaande tussen Disney en Netflix om de deal rond te maken.

Disney+
De film was een serieuze kandidaat om - na een wereldwijde bioscooprelease - het aanbod van Disney+ te versterken. Dit vanwege een veelgehoorde klacht van gebruikers om "volwassen films" aan het aanbod toe te voegen.

The Woman in the Window was een van de laatste in productie zijnde Fox 2000 films. De laatste van die studio die werd uitgebracht is nu The Art of Racing in the Rain, die ook te zien is op Disney+.

Bioscoop?
Het is overigens nog niet gezegd dat de film echt nooit in de bioscoop gaat verschijnen, want Netflix kan de film ook naar de bioscopen brengen. Netflix zelf typeert de film als "global Netflix event", wat wel zou kunnen wijzen op een bioscooprelease.



Een nieuwe releasedatum voor Woman in the Window is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair