Gaan we weer: Deel van 'Avatar'-castleden kan opnames mogelijk niet afronden

Gaan we weer: Deel van 'Avatar'-castleden kan opnames mogelijk niet afronden

Het begint echt een never ending story te worden...

Moet James Cameron het werk aan Avatar 2 alwéér gaan stilleggen? De film is al jaren in ontwikkeling door diverse oorzaken (met als recente boosdoener Covid-19) en nu dreigt het volgende probleem.

Acteur David Thewlis, die een leidende rol gaat spelen in meerdere van de sequels, heeft tegenover THE INDEPENDENT onthuld dat een aantal belangrijke castleden noodgedwongen de opnames tussentijds moeten gaan verlaten als er nog meer vertragingen in de productie komen.

De reden is dat ze inmiddels nieuwe verplichtingen hebben bij andere filmprojecten. Hiermee doelt hij waarschijnlijk op Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Kate Winslet en Sigourney Weaver.

Diepe zucht
De Avatar-sequels zijn inmiddels zo vaak uitgesteld en verplaatst dat wij ook bijna door de bomen het bos niet meer kunnen zien, maar gelukkig heeft redacteur Jim Pedd het allemaal overzichtelijk in een lijstje gezet.

De (huidige) release voor Avatar 2 is voorlopig december 2022, maar we zouden bijna sarcastisch zeggen om die datum met potlood in je agenda te zetten en er voor de zekerheid alvast een gum naast te leggen.

NieuwsFilm

meest populair