De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan zijn catalogus. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met andere interessante producties die nu beschikbaar zijn.

Basic Instinct (1992)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Verhoeven | Cast: Michael Douglas, Sharon Stone, George Dzundza, e.a.
Nick Curran is een fanatieke detective met een zwak voor alcohol. Hij onderzoekt de zaak van een gevierde rockster die tijdens een vrijpartij op lugubere wijze is vermoord. Alle sporen leiden naar de superintelligente schrijfster Catherine Tramell. Curran wordt echter al snel verliefd op deze verleidelijke, maar manipulerende vrouw. En die gevoelens brengen zijn carrière en leven in groot gevaar.

Groeten van Gerri (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Frank Lammers | Cast: Frank Lammers, Sanne Langelaar, Heddy Lester, e.a.
Heel Nederland zit thuis vanwege het coronavirus. Tijdens een online les beleeft de sympathieke, maar knullige scheikundeleraar Gerri van Vlokhoven een onthullend moment: hij toont namelijk per ongeluk zijn niet-zo-witte onderbroek op camera tijdens een dansje. Dit moment wordt natuurlijk door zijn leerlingen gefilmd, online gezet en gaat uiteindelijk viraal. En daardoor wordt het leven van Gerri compleet op z'n kop gezet.

Stardust (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Vaughn | Cast: Charlie Cox , Claire Danes, Michelle Pfeiffer, e.a.
Op een avond belooft de jonge Tristian zijn grote liefde Victoria om de brokstukken van een gevallen ster voor haar terug te halen. Daarvoor moet hij afreizen naar een verboden plek: een magisch rijk vol heksen, piraten en spoken. Bij de inslagkrater vindt hij echter geen restanten van de ster, maar een aantrekkelijk meisje genaamd Yvaine. Zij blijkt een belangrijke ketting in bezit te hebben en wordt daarom opgejaagd door de nodige vijanden.

Mean Girls 2 (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Melanie Mayron | Cast: Meaghan Martin, Maiara Walsh, Claire Holt, e.a.
Op de middelbare school stemt de nieuwe leerling Jo ermee in om bevriend te worden met de buitenstaander Abby. Dit op aandringen van Abby's rijke vader in ruil voor het betalen van alle kosten voor de studie van haar dromen. Jo en Abby gaan samen de strijd aan tegen de gemene meiden die hen het leven zuur maken. Maar wanneer Abby erachter komt dat haar vriendschap met Jo gekocht is, escaleert de boel.

The Naked Gun: From the Files of Police Squad! (1988)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Zucker | Cast: Leslie Nielsen, Priscilla Presley, George Kennedy, e.a.
De klungelige agent Frank Drebin veroorzaakt meer problemen dan hij kan op lossen als hij een moordaanslag op de Britse koningin probeert te voorkomen. Drebin heeft namelijk geen idee waar hij mee bezig en doet ook zomaar wat.


En verder onder meer...

Documentaire
Anelka: Misunderstood (2020)

Horror
Yummy (2019)

Muziek
Work It (2020)

Romkom
Berlin, Berlin (2020)

Tiener
Malibu Rescue: The Next Wave (2020)

NieuwsFilm

meest populair