Algemeen

Marvel zoekt jonge actrice voor grote superheldenrol in 'Doctor Strange 2'

America Chavez komt mogelijk snel naar het Marvel Cinematic Universe.

door Jeffrey Kouters om 13:16 in Algemeen
Marvel is momenteel op zoek naar een Puerto Ricaanse actrice van tussen de 12 en 15 jaar voor een aankomend project. Dat meldt The Direct. De site is ervan overtuigd dat het om de rol van America Chavez alias Miss America gaat voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Eerder dit jaar wisten de primeurtjesjagers al te onthullen dat de jonge heldin America Chavez waarschijnlijk snel naar het Marvel Cinematic Universe komt. De studio is volgens The Direct nu actief begonnen met het zoeken naar een geschikte actrice voor die rol. Chavez gaat mogelijk een grote rol spelen in het universum en onder meer onderdeel uitmaken van de Young Avengers.

Over Doctor Strange 2
De tweede film van Marvel-magiër Doctor Stranger zal worden geregisseerd door Sam Raimi (Spider-Man). Hij volgde begin dit jaar Scott Derrickson op, die vertrok bij de productie vanwege de gebruikelijke 'creatieve meningsverschillen'. Naar verluidt had Derrickson meer een horrorkant uit willen gaan, maar zag Marvel dat niet zo zitten.

Natuurlijk keert Benedict Cumberbatch terug in de titelrol. Hij zal vergezeld worden door Elizabeth Olsens Wanda Maximoff ofwel Scarlet Witch. Doctor Strange in the Multiverse of Madness moet in maart 2022 in de bioscopen verschijnen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mothercopper

Avatar

Miss fucking America. Serious? Daar zit geen hond op te wachten

NieuwsFilm