Algemeen

Kristen Wiig hint naar meerdere versies van haar Cheetah in 'Wonder Woman 1984'

Meer kan ze niet zeggen...

door Niels van Arkel om 14:12 in Algemeen
De nieuwe film Wonder Woman 1984 houdt de gemoederen al even bezig. Vooral de rol van Kristen Wiig als Cheetah is veelbesproken bij fans en niet-fans.

Hoe zal Cheetah er uit gaan zien? Dat is wat veel fans zich al een tijdje afvragen. Laten we hopen dat ze er niet zo uit komt te zien als dat Mattel ons doet geloven...Meerdere versies
Wiig kan er zelf in ieder geval maar weinig over kwijt. In een interview aan InStyle laat ze weten: "We mochten geen foto's nemen op de set, daar was echt een lockdown gaande. Ze hebben ergens foto's en jullie zullen ze vast zien. Er zijn meerdere versies van mijn karakter in de film, laten we het daar maar bij houden."

Grote droom
Gecast worden in een superheldenfilm is een grote droom voor Wiig: "Ik ben een superhelden nerd, het was één grote droom toen ik gevraagd werd door Patty (Jenkins, red.) om Cheetah te spelen. Ik had nooit durven dromen dat ik deze kans zou krijgen. Ik bedoel: ik ben over de 40 en ben nou niet per se beroemd vanwege dit soort rollen.Wonder Woman 1984 stond oorspronkelijk gepland voor november 2019 en werd later verplaatst naar juni 2020, daarna naar augustus 2020 en staat nu vast op begin oktober 2020.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair