Algemeen

'Indiana Jones'-booby trap in het echt?

De booby trap uit Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark komt er misschien in het echt.

door Jim Pedd om 08:23 in Algemeen
We kennen allemaal wel de booby trap uit Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark. Indy probeert aan het begin van de film een object te stelen en dat zorgt voor een gevaarlijke booby trap.

Kanye West doet op dit moment zijn best om een zo rampzalig mogelijke presidentiële campagne te voeren. Niet alleen schreef hij zich in flink wat Amerikaanse staten te laat in om op het kiesbiljet te mogen, ook was zijn eerste bijeenkomst gekenmerkt door bizarre uitspraken. Maar goed, nu werkt Kanye aan iets nieuws, namelijk een echte versie van de booby trap uit Raiders of the Lost Ark. Wat Kanye daar precies mee wil bereiken is niet helemaal duidelijk, maar de eerste schetsen heeft hij al gemaakt.

Bizarre voordeur
Als het aan Kanye ligt, komt er straks dus een gigantische ronde rots voor zijn deur te liggen. Komt de verkeerde persoon aanbellen, dan kan die verwachten dat het gevaarte op 'm af komt rollen. Als de booby trap er natuurlijk zou uit komt te zien als in de film. Laten we maar hopen van niet voor bezoekers van de beroemde rapper.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hiss

Avatar

Tja, Conjo West... Zinloze mensen doen zinloze dingen.

xarkov

Avatar

lol, je moet toch wat met je geld.

chefry1983

Avatar

Is dit echt nieuws? Het kan toch niet zo zijn dat de Amerikanen hierop gaan stemmen?

PRIME

Avatar

@Hiss

Kanye West is een voorloper op het gebied van hip-hop, verantwoordelijk voor de carrieres van talloze hit makers op dit moment en heeft in vier jaar de volledige mode wereld op zijn kop gezet.
Daarnaast zet hij zich in voor een aantal zeer belangrijke doelen in Amerika, zoals het hervormen van het gevangenisbeleid, mensen die voor zeer kleine overtredingen jaren moeten brommen, en lokaal in zijn geboortestad Chicago.
Ook is hij erg veel bezig met toekomst projecten, zoals bijv. het opnieuw designen van hoe huizen gebruikt kunnen worden, waarmee hij koepels wilt bouwen die gemaakt kunnen worden voor daklozen.
Tegelijkertijd heeft ie een bi-polaire stoornis, waardoor hij vaak ongefilterd en hard uit de hoek komt.
Nu vraag ik jou; wat is hier nuttelozer? Jouw comment, of het bovenstaande?

Hiss

Avatar

@PRIME
Mijn comment is net zo nutteloos als Conjo West, maar wel grappiger dan jouw comment. Als je die man waardeert prima. Ik blijf het een middelmatige hip hopartiest vinden, die vooral met onnozele shit in het nieuws is, zoals hetgeen in dit artikel staat. Bovendien leest meneer West geen artikelen op Filmtotaal, schat ik zo in, dus ik denk dat mijn belediging aan hem voorbij gaat. Anders zou ik sorry tegen hem zeggen voor mijn grapje.

PRIME

Avatar

^
Ik stuur het hem even door!

tariegb

Avatar

zinloze opmerkingen van zinloze mensen, onder het mom van ik vind, dus ik lul maar iets op een forum op internet

KeesjeNL

Avatar

@ PRIME

Hoe krijg jij het voor elkaar zelfstandig te ademen?

ArnoQ

Avatar

@Prime ik leg een euro in dat jouw comment het meest nutteloos is :D

leidenaar

Avatar

Kijk af en toe op Moviemeter en net zodra ik denk dat Ajax&Litmanen het meest levenloze kansloze figuur ooit op een filmsite is doet Prime een gooi naar die titel. Die gast op moviemeter wint het nog wel want die schrijft 50x per dag onzin.

JohannesDC

Avatar

@Prime Voorloper van Hip Hop... Hij lag nog in zijn luiers toen Hip Hop groot werd... Kanye West is gewoon een gimmick. Hij zal echt niet de boeken in gaan als de meest invloedrijke persoon op aarde. Als je aan een willekeurig iemand vraagt om 2 hits te noemen van Kanye, dan zal het vrij stil worden.

NieuwsFilm

meest populair