'Indiana Jones'-booby trap in het echt?

De booby trap uit Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark komt er misschien in het echt.

We kennen allemaal wel de booby trap uit Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark. Indy probeert aan het begin van de film een object te stelen en dat zorgt voor een gevaarlijke booby trap.

Kanye West doet op dit moment zijn best om een zo rampzalig mogelijke presidentiële campagne te voeren. Niet alleen schreef hij zich in flink wat Amerikaanse staten te laat in om op het kiesbiljet te mogen, ook was zijn eerste bijeenkomst gekenmerkt door bizarre uitspraken. Maar goed, nu werkt Kanye aan iets nieuws, namelijk een echte versie van de booby trap uit Raiders of the Lost Ark. Wat Kanye daar precies mee wil bereiken is niet helemaal duidelijk, maar de eerste schetsen heeft hij al gemaakt.

Bizarre voordeur
Als het aan Kanye ligt, komt er straks dus een gigantische ronde rots voor zijn deur te liggen. Komt de verkeerde persoon aanbellen, dan kan die verwachten dat het gevaarte op 'm af komt rollen. Als de booby trap er natuurlijk zou uit komt te zien als in de film. Laten we maar hopen van niet voor bezoekers van de beroemde rapper.



NieuwsFilm

meest populair