Algemeen

Opvallende remake voor 'Forrest Gump' met Tom Hanks

Opnieuw gaat er een Hollywood-film door de Bollywood-remakemolen.

door Bram de Groot om 08:58 in Algemeen
De komische dramafilm Forrest Gump uit 1994 was een groot succes. Iedereen die de film van regisseur Robert Zemeckis heeft gezien kan de scène met Tom Hanks op het bankje maar al te goed herinneren. Nu komt er een remake, en deze wordt niet door Hollywood gemaakt.

Het is Bollywood die de klassieker gebruikt voor de film Laal Singh Chaddha van regisseur Advait Chandan (Secret Superstar). De hoofdrol als het titelpersonage Laal Singh Chaddha wordt ingevuld door Aamir Khan, bekend uit films als Dangal en 3 Idiots.

Opnames door in Turkije
Via de website Dejongeturken.com wordt duidelijk dat Laal Singh Chaddha wordt afgerond in Turkije, aangezien het onmogelijk is om de film af te ronden in India, in verband met de coronamaatregelen. Hieronder zie je alvast de filmposter en met kerst dit jaar moet de film te zien zijn.


Overigens groeien de Bollywood-producties de laatste jaren in populariteit. Er zijn op Netflix veel titels te vinden en onder meer Pathé zet de nodige Bollywood-films op het programma.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Daanminator

Avatar

Life is lije a box of chocolates, you never no what you get.
Dus misschien valt deze remake mee maar ik denk het niet. Afblijven van dezr klassieker.

Juppie34

Avatar

Maar waarom wordt Tom Hanks genoemd in de titel? Er staat helemaal nergens in het artikel iets over Tom Hanks? Het zou natuurlijk super grappig zijn als hij de rol van het oude vrouwtje zou zijn op het bewuste bankje die hem verteld dat hij eigenlijk al super dichtbij zit.

CAPE OF GOOD FILMS

Avatar

Ft toch weer een click bait met Tom Hanks als aanlokker

Carmine

Avatar

Ik irriteer mee rot hier met die clickbait titels die de schrijver de site hiermee vult (in deze komkommertijd). Bijna alle blog artikelen hebben een clickbait titel. Ik weet niet wat voor (SEO) tactieken/ gedachten er achter zitten?

jwk

Avatar

Clickbait....

Draven

Avatar

Carmine "Bijna alle blog artikelen hebben een clickbait titel. Ik weet niet wat voor (SEO) tactieken/ gedachten er achter zitten? "


Hun beredenering is geld binnenkrijgen. Ook het "Je kiest ervoor om erop te klikken" is er één.

Je moet bukken en hem nemen of een andere site zoeken want stoppen doen ze er niet mee.

Goku32

Avatar

Hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhaahha wel lachen

Sunspot

Avatar

Pffffff aha

NieuwsFilm

meest populair