3 gave Stephen King-films die nu gewoon op Netflix staan!

Veel Stephen King op Netflix.

Er staan veel films (en series) gebaseerd op het werk van schrijver Stephen King op Netflix. Soms zijn deze bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie Stephen King-films die gewoon op Netflix te vinden zijn. Wat vind jij van deze films?


Christine (1983)

Regie: John Carpenter | Hoofdrollen: Kelly Preston, Harry Dean Stanton, John Stockwell, Alexandra Paul

Heb jij een auto? En ben jij er een beetje verliefd op? Het zou zomaar kunnen, want auto's hebben nogal een aantrekkingskracht. In Christine van John Carpenter zien we hoe de liefde voor een auto en de liefde van een auto voor haar bestuurder eindigt in een moordpartij. Christine behoort nog altijd tot de betere Stephen King-verfilmingen.



The Shawshank Redemption (1994)

Regie: Frank Darabont | Hoofdrollen: Morgan Freeman, Tim Robbins, Bob Gunton, Clancy Brown

Opvallend genoeg is niet een horrorfilm de beste van Stephen King-verfilming volgens velen. Het is het gevangenisdrama The Shawshank Redemption die iedereen vast één of meerdere keren heeft gezien. In de bioscoop flopte de klassieker, maar sindsdien wordt de film door het (IMDb) publiek gezien als de beste film tot op heden.



The Mist (2007)

Regie: Frank Darabont | Hoofdrollen: Thomas Jane, Toby Jones, Marcia Gay Harden, William Sadler

Deze meest recente King-film uit het lijstje wordt ook door velen op handen gedragen. De film draait niet zozeer om de monsters in de mist, maar meer om de monsters die in de mensen naar boven komen als ze zich in een levensbedreigende situatie bevinden. En vergeet dat opvallende einde niet! Nog steeds niet gezien? Check The Mist dan gewoon op Netflix!



NieuwsFilm

meest populair