Celebrity

Antonio Banderas heeft corona

Nochtans probeert hij er het beste van te maken.

door FilmTotaal om 08:03 in Celebrity
Gisteren mocht Desperado-held Antonio Banderas zestig kaarsjes op zijn taart uitblazen. Helaas moest de Spanjaard het wel anders dan anders doen: namelijk afgezonderd van vrienden en familie. Het blijkt dat de beste man positief getest is op COVID-19.

Via zijn Twitter-account zei Banderas over het nare nieuws: "Ik wil naar buiten brengen dat ik vandaag, 10 augustus, noodgedwongen mijn 60ste verjaardag in quarantaine moet doorbrengen, omdat ik positief getest ben op de COVID-19 ziekte, veroorzaakt door het coronavirus."Overwinnen
De acteur, die in de toekomst te zien zal zijn in Uncharted en The Hitman's Wife's Bodyguard, beweert zich goed te voelen, al is hij meer moe dan normaal.

"Ik ben overtuigd dat ik zo snel mogelijk zal herstellen na het opvolgen van medische instructies en hoop dat ik daardoor de besmettelijke periode zal overwinnen. Deze heeft wereldwijd invloed op vele mensen."

Stilzitten is Banderas niet van plan. "Ik ga van deze afzondering profiteren door te lezen, te schrijven, te rusten en plannen te maken die betekenis geven aan mijn zestig jaren, die ik vol enthousiasme bereikt heb. Aan iedereen een grote knuffel."

NieuwsFilm

meest populair