Algemeen

James Gunn onthult zijn 5 favoriete X-Men

Zou James Gunn de man zijn om een X-Men film te maken?

door Bram de Groot om 10:04 in Algemeen
Ooit zullen grote Marvel-mutanten hun debuut maken in het Marvel Cinematic Universe. Kevin Feige en Marvel Studios laten tot op heden niets over de plannen los. Maar hebben zij met James Gunn niet gewoon de juiste persoon in huis voor een eerste X-Men film?

Of Gunn ooit een X-Men film zal maken, zal de tijd uitwijzen. Hij reageerde wel op de #My5XMen die op Twitter rondgaat. Gunn gaf zijn vijf favoriete X-Men door en dit zijn Doop, Fantomex, Kitty Pryde, Storm en Wolverine. De laatste drie zagen we al in de eerdere films, maar Doop en Fantomex zijn voor de filmfans onbekend.

Doop is is een groen, zwevend reniform wezen van onbekende oorsprong dat in een geheel eigen "taal" spreekt. Fantomex is een ontsnapt experiment uit het Weapon Plus-programma. Welke vijf X-Men zijn jouw favoriet?8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Niet mijn top 5 dat zijn voor mij wolverine storm nightcrawler gambit en deadpool

TheOtherOne343

Avatar

Mij ook maar dan in plaats van Nightcrawler Cyclops

Renegade

Avatar

Storm, Wolverine, Beast, professor x en Nightcrawler

Marvel boy

Avatar

Mijn top 5 is
Quicksilver
Gambit
Deadpool
Sunspot
Collosus

horizon

Avatar

Wolverine, Rogue, Gambit

Tarman

Avatar

'Ooit zullen grote Marvel-mutanten hun debuut maken in het Marvel Cinematic Universe.' Een heleboel X-Men zijn klein. Wolverine staat erom bekend klein van stuk te zijn. Hoe weet je dat kleine mutanten niet naar het MCU komen?

John Wayne

Avatar

1. Wolverine
2. Professor X
3. Emma Frost
4. Cyclops
5. Beast

Sunspot

Avatar

Magneto!

Apocalypse, Sinister, Sunspot, zoveel vette karakters in de comics en bepaalde films/series, voornamelijk die Fox Studios heeft gemaakt wat films en series betreft.

NieuwsFilm

meest populair