Algemeen

Titel 'TRON 3' per ongeluk onthuld door Jared Leto

De derde TRON-film is dan toch in de maak.

door Bram de Groot om 08:01 in Algemeen
Gisteren werd duidelijk dat Disney dan toch werk maakt van TRON 3, een nieuw deel in de reeks die volgt op TRON (1982) of TRON: Legacy (2010). De film wordt geregisseerd door Lion-kopman Garth Davis en de hoofdrol komt in handen van Jared Leto uit Blade Runner 2049.

En niet snel na het nieuws heeft Leto per ongeluk de titel van de derde TRON onthuld. In een snel aangepaste Tweet schreef Leto over zijn aandeel in de film en onthulde daarbij de titel: TRON: ARES.

Disney was waarschijnlijk minder blij met de acteur die al in 2015 in verband werd gebracht met de film.Géén vervolg op TRON: Legacy
Volgens de berichten wordt TRON: ARES geen vervolg op de geliefde film uit 2010, toen met onder meer Garrett Hedlund, Olivia Wilde en Jeff Bridges en geregisseerd door Joseph Kosinski (Oblivion).

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dawgruule

Avatar

Jammer dat de oude acteurs niet terugkeren

tariegb

Avatar

Gelukkig keren de oude acteurs niet terug

Coola

Avatar

Ik ben blij met een nieuwe Tron en ik heb vertrouwen in Leto als hoofdrolspeler. Maar toch had ik liever een direct vervolg gezien op Tron Legacy met met de zelfde acteurs.

RoberPaulsen

Avatar

Leto nee.
Het is niet voor niks dat hij in Blade Runner maar zo’n kleine rol had, Villeneuve vond hem ook niks. Hij had natuurlijk de main bad guy moeten zijn

Master Of Films

Avatar

Jammer dat de oude acteurs niet terugkeren.

Chrischzz

Avatar

Als de soundtrack maar net zo goed is... Als ze DP weer vragen wordt het lastig, want na de Tron soundtrack hebben ze weinig goeds meer gemaakt.. RAM was eentonig en saai.

NieuwsFilm

meest populair