'Ganaardefilm.nl' moet bioscopen (weer) vol krijgen

'Ganaardefilm.nl' moet bioscopen (weer) vol krijgen

De campagne Ganaardefilm.nl is gestart en lokt mensen naar de bioscoop.

Ben jij vooral een fan van de blockbusters en ben jij niet zo van oude films en kleinere (filmhuis) titels, dan baal je nu misschien best wel van de bioscoopdroogte. Toch biedt de coronacrisis nu een kans. Je kunt namelijk heel wat klassiekers, oude kaskrakers en nieuwe kleinere films in de bioscoop zien.

De nieuwe website Ganaardefilm.nl moet meehelpen om de bioscopen weer iets voller te krijgen. De website is een initiatief van onder meer de Nederlandse Vereniging voor Bioscopen en Filmtheaters (NVBF), het Nederlands Filmfonds en Filmdistributeurs Nederland (FDN).

Ganaardefilm.nl
Op de website vind je via allerlei genres en de opties 'Nu in...' en 'Verwacht in bioscopen en filmtheaters' vele kleine en grotere films die nu en straks in de bioscoop te zien zijn. Check onderstaande promo-video's met de titels 'Romantiek' en 'Ridders'.

Uiteraard kun je ook gewoon de FilmTotaal bioscoopagenda raadplegen om te zien wat er in de bioscopen en filmhuizen bij jou in de buurt draait. Wat is de laatste film die jij in de bioscoop hebt gezien?





NieuwsFilm

meest populair