Algemeen

'Ganaardefilm.nl' moet bioscopen (weer) vol krijgen

De campagne Ganaardefilm.nl is gestart en lokt mensen naar de bioscoop.

door Bram de Groot om 08:30 in Algemeen
Ben jij vooral een fan van de blockbusters en ben jij niet zo van oude films en kleinere (filmhuis) titels, dan baal je nu misschien best wel van de bioscoopdroogte. Toch biedt de coronacrisis nu een kans. Je kunt namelijk heel wat klassiekers, oude kaskrakers en nieuwe kleinere films in de bioscoop zien.

De nieuwe website Ganaardefilm.nl moet meehelpen om de bioscopen weer iets voller te krijgen. De website is een initiatief van onder meer de Nederlandse Vereniging voor Bioscopen en Filmtheaters (NVBF), het Nederlands Filmfonds en Filmdistributeurs Nederland (FDN).

Ganaardefilm.nl
Op de website vind je via allerlei genres en de opties 'Nu in...' en 'Verwacht in bioscopen en filmtheaters' vele kleine en grotere films die nu en straks in de bioscoop te zien zijn. Check onderstaande promo-video's met de titels 'Romantiek' en 'Ridders'.

Uiteraard kun je ook gewoon de FilmTotaal bioscoopagenda raadplegen om te zien wat er in de bioscopen en filmhuizen bij jou in de buurt draait. Wat is de laatste film die jij in de bioscoop hebt gezien?

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hiss

Avatar

https://wow.gamepedia.com/Ganaar

Dus toch nog een vervolg op World of Warcraft!

batmaster

Avatar

In de maand juni ben ik inderdaad heel veel(9x) naar de bioscoop geweest. Ze draaide veel oude klassiekers. Nu draaien ze allemaal matige nieuwe films die ik niet hoef te zien zoals Trolls, Unhinged, Scoob, Pinocchio, Lassie, Follow Me, Burden, etc. Films waar ik echt niet op zit te wachten. Gelukkig hebben ze nu Tarantino maand bij Pathe, maar voor de rest is het echt niet veel soeps.

Ik snap volledig waarom mensen wegblijven.

jeff1983

Avatar

Er zijn best wat films die nu geld maken, we mogen ons in Nederland nog gelukkig prijzen. We kunnen in ieder geval nog naar de bios! Goed initiatief dit, vooral voor alle zeurpieten die zeggen dat er niks draait.

Poulusma

Avatar

@jeff1983

Mogen mensen zelf bepalen of ze de titels de moeite waard vinden om te zien?

OT

Ik heb al een aantal jaren een abonnement bij Pathé en ging dus heel regelmatig naar de bioscoop echter de laatste maanden vind ik de films die draaien niet de moeite waard om te gaan. Daar kan Pathé zelf ook niet zoveel aan doen helaas. We blijven in ieder geval voorlopig steunen????

RobzZ01

Avatar

Afgelopen week naar 'Onward' en 'Ava' geweest. Prima films.

Voor de komende 2 weken staan nog de nieuwe Horrorfilm 'Relic' die erg goed ontvangen wordt, en 'Peninsula', het vervolg op Train to Busan op het lijstje. En 'Unhinged' met Russell Crowe kan ook een leuk tussendoortje zijn.

Dan is het tijd voor Tenet, en wellicht ook The New Mutants. Smiley face

jeff1983

Avatar

@Poulusma: ik zeg toch ook niet dat je niet zelf mag bepalen of iets de moeite waard is? En ik snap ook wel dat je zonder pas niet naar alles gaat wat draait. Maar er draaide wel degelijk van alles. Ik vond The Outpost een hele goede oorlogsfilm en Line of Duty een vermakelijk, maar niet hoogstaande actiefilm. Ben benieuwd naar Unhinged en AVA en straks natuurlijk Tenet!

Master Of Films

Avatar

jeff1983 "ik zeg toch ook niet dat je niet zelf mag bepalen of iets de moeite waard is"
Maar wel beweren dat je een zeurpiet bent als je zegt dat er dat er niks draait. Smiley face

Railgunner

Avatar

Mijn laatste biosfilm was The Gentlemen op 3 maart; de eerstvolgende is Tenet op 2 september.

Normaal ga ik zo’n 45x per jaar naar de film, dit jaar dus iets minder ????

NieuwsFilm

meest populair