Algemeen

Pager in 'Avengers: Infinity War' bevat stiekem tweede hint!

Aan het einde van Avengers: Infinity War zie je Nick Fury met een pager.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Ben jij dol op het Marvel Cinematic Universe en kun jij je nog herinneren toen je de eerste keer het einde van Avengers: Infinity War zag? Daarin vervaagde heel wat personages, maar je zag tijdens de aftiteling ook een grote hint naar de komst van Captain Marvel.

Maar er was ook een onzichtbare hint in de scène waarin Samuel L. Jacksons Nick Fury een noodsignaal naar Brie Larsons Carol Danvers stuurt. Op de achterkant van een prototype van de pager - verschenen op Reddit - staat namelijk het logo van S.W.O.R.D.

Sentient World Observation and Response Department
Uiteraard is dit een leuke verwijzing naar het Sentient World Observation and Response Department (S.W.O.R.D.) uit de comics van Marvel. S.W.O.R.D. is de ruimtedivisie van S.H.I.E.L.D. en dealt met intergalactische bedreigingen voor de Aarde.

De kans is dus groot dat S.W.O.R.D. te zien zal zijn in de toekomstige films en series in het Marvel Cinematic Universe. Wanneer denk jij dat deze divisie opduikt?

The back of the unpainted prototype of Captain Marvel's pager from Infinity War has a SWORD logo from r/marvelstudios


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SuperRolo2011

Avatar

"De kans is dus groot dat S.W.O.R.D. te zien zal zijn in de toekomstige films en series in het Marvel Cinematic Universe. Wanneer denk jij dat deze divisie opduikt?"

Uhhhhhh.... niemand Spider-Man: Far From Home gezien?

Hoverlicious

Avatar

Wow, straks gaan ze ons nog vertellen dat nick fury en mariah hill eigenlijk skrulls zijn en dat de echte nick fury ergens op een ruimteschip zit?

McKentin

Avatar

Dat mensen deze film überhaupt keer op keer opnieuw kijken...

Marklar

Avatar

En vast een serie agents of sword

Zeepee

Avatar

Ik heb tot en met Endgame alle films gezien (de ene beter dan de ander), maar ik ben momenteel een beetje ‘marvel verzadigd’.
Ik zit niet bepaald te springen om nieuwe films.

NieuwsFilm

meest populair