3 gave actiefilms die nu gewoon op Netflix staan

3 gave actiefilms die nu gewoon op Netflix staan

Veel snelle actie op Netflix met deze drie bekende films.

Er staan de nodige actiefilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie grote actiefilms die zeker de moeite waard zijn!

Faster (2010)

Regie: George Tillman Jr. | Hoofdrollen: Dwayne Johnson, Tom Berenger, Billy Bob Thornton, Carla Gugino

Dwayne Johnson is te zien in de Fast & Furious-franchise, maar was daarvoor al te zien in de actiefilm Faster uit 2010. In die film is hij de 'Driver' die wraak zoekt op de mannen die zijn broer in een verkeerd uitgelopen roofoverval hebben vermoord. Gewoon een zoveelste The Rock-actiefilm!



The Courier (2009)

Regie: Zackary Adler | Hoofdrollen: Gary Oldman, Olga Kurylenko, Dermot Mulroney, William Moseley

Deze vergetelijke actiefilm met Gary Oldman en Olga Kurylenko is een snelle snack voor tussendoor. De mooie Kurylenko speelt een koerier die corrupte CIA-agenten en Russische huurmoordenaars achter zich aan krijgt als ze besluit het op te nemen voor een onschuldig persoon. De gewetenloze gangsterbaas van Gary Oldman denkt er het zijne van.



The Fast and the Furious (2001)

Regie: Rob Cohen | Hoofdrollen: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ted Levine

Bijna de complete franchise van The Fast and the Furious met vooral Vin Diesel en wijlen Paul Walker vind je terug op Netflix. De fims draaien allemaal om snelle auto's, maar de stunts worden per deel een stuk fantasierijker. Duidelijk popcornvermaak van het hoogste niveau, gewoon op Netflix te vinden!



NieuwsFilm

meest populair