Opa Robert De Niro in trailer 'The War with Grandpa'

Opa Robert De Niro in trailer 'The War with Grandpa'

Wat!! Opa neemt mijn kamer over?? Oorlog!

Eind deze maand verschijnt de Marvel-film The New Mutants in de bioscoop, zo'n 2,5 jaar nadat de oorsponkelijke verschijningsdatum in april 2018. De komedie The War with Grandpa maakt het nog iets bonter, aangezien deze al in februari 2018 moest verschijnen en nu pas in september 2020 debuteert.

Het enorme uitstel heeft overigens niets te maken met de Disney/Fox-overname, maar wel door de issues rond Harvey Weinstein en zijn The Weinstein Company. Nu komt de film met onder meer Robert De Niro, Uma Thurman, Jane Seymour en Christopher Walken er dus wel aan.

Eerste trailer
Check hieronder de eerste trailer en vanaf 16 september is The War with Grandpa in de Nederlandse bioscopen te zien.


De komedie van regisseur Tim Hill (The SpongeBob Movie: Sponge on the Run) gaat over de 10-jarige Toby die te horen krijgt dat zijn grootvader, wiens vrouw pas overleden is, bij hem thuis komt wonen. Er is echter wel één groot probleem: opa is slecht ter been en kan dus niet in de gastenkamer op zolder verblijven. Hij zal in Toby's kamer moeten slapen en dat doet Toby naar de zolder verdwijnen. Toby is boos en verklaart de oorlog aan opa!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair