Celebrity

Waarom Miley Cyrus tien jaar lang loog over haar ontmaagding

Deze leugen van de zangeres zorgde later ook voor de nodigde ongemakkelijkheid.

door FilmTotaal om 11:39 in Celebrity
Miley Cyrus heeft tien jaar lang gelogen tegen haar ex-man Liam Hemsworth over haar maagdelijkheid. Dat biecht ze op in de podcast Call Me Daddy van Alexandra Cooper.

"Ik was zestien toen ik voor de eerste keer met een jongen naar bed ging. Met hem ben ik uiteindelijk ook getrouwd", vertelt Cyrus, doelend op Hemsworth, die ze ontmoette op de set van The Last Song (2010).

Cyrus vertelde Hemsworth echter dat hij niet haar eerste bedpartner was. "Ik loog tegen hem dat hij niet de eerste jongen was, omdat ik niet als een sukkeltje over wilde komen. Ik noemde gewoon iemand op die ik kende", legt ze uit.

Ongemakkelijke leugen
Later zorgde de leugen van Cyrus nog voor het nodige ongemak. De desbetreffende persoon trouwde namelijk met iemand die Hemsworth goed kende. "Toen besefte ik me dat ik niets anders kon doen dan opbiechten dat ik tien jaar geleden tegen hem had gelogen", vertelt Cyrus.

Turbulent liefdesleven
Cyrus en Hemsworth hadden tien jaar lang een knipperlichtrelatie en trouwden in 2018. Na enkele maanden vroegen de twee alweer hun scheiding aan. Vrij snel na haar breuk met Hemsworth, was Cyrus even samen met realityster Kaitlynn Carter. Zeer recentelijk zag de zangeres ook haar relatie met de Australische hunk Cody Simpson stranden.

NieuwsFilm

meest populair