Waarom realityster Kris Jenner Jennifer Lawrence boven haar eigen dochters verkiest

Waarom realityster Kris Jenner Jennifer Lawrence boven haar eigen dochters verkiest

Dat heeft alles te maken met de verjaardag van de actrice.

Zaterdag mocht Jennifer Lawrence alweer dertig kaarsjes uitblazen. Op deze bijzondere dag besloot Lawrences goede vriendin Kris Jenner de actrice even goed in het zonnetje te zetten.

Jennifer Lawrence (The Hunger Games, Red Sparrow) is dertig jaar geworden. Hoewel niet bekend is of en hoe de actrice haar verjaardag heeft gevierd, is ze natuurlijk wel volop gefeliciteerd via social media. Onder meer haar goede vriendin Kris Jenner (64), bekend van de realityserie Keeping Up With The Kardashians, deelde een mooie verjaardagsboodschap.

"Je bent de meest geweldige vriendin, vrouw, dochter en vandaag mijn favoriete dochter. Bedankt voor je vriendschap, liefde en de momenten waarop we zo hard lachen samen, dat het gewoon pijn doet. Ik hou ontzettend veel van je", schreef Jenner in haar felicitatiebericht op Instagram.

Van fan naar vriendin
Lawrence en Jenner zijn al jarenlang bevriend met elkaar. Lawrence is een groot fan van de realityreeks en nadat Jenner enkele jaren gelden toezegde om haar taart te komen brengen op haar verjaardag, is al snel een innig vriendschap ontstaan. Jenner was in oktober vorig jaar dan ook een van de hoofdgasten op het huwelijk van Lawrence en Cooke Maroney.

NieuwsFilm

meest populair