Eerste trailer 'Enola Holmes' met Millie Bobby Brown als Sherlocks zusje

Eerste trailer 'Enola Holmes' met Millie Bobby Brown als Sherlocks zusje

Vanaf 23 september te streamen via Netflix!

Netflix heeft vandaag de eerste teaser-trailer van Harry Bradbeers film Enola Holmes vrijgegeven! In de film zien we Millie Bobby Brown (Stranger Things) als de titulaire jonge detective. De film is vanaf woensdag 23 september te streamen via Netflix. Je kunt de teaser hieronder bekijken!

Enola Holmes is gebaseerd op Nancy Springers met prijzen overladen boekenreeks The Enola Holmes Mysterie, die het verhaal vertelt van Sherlock en Mycroft Holmes' rebelse zusje, die soms nog slimmer is dan haar broers. Wanneer haar moeder op mysterieuze wijze verdwijnt op haar 16e verjaardag, schakelt Enola de hulp in van haar broers. Als ze echter merkt dat de twee meer interesse hebben in het feit dat ze haar middelbare school-diploma nog moet halen dan in het oplossen van de zaak, vlucht Enola naar Londen om zelf haar moeder op te sporen.

Een nieuwe filmreeks?
Naast Brown zijn er in de film ook rollen weggelegd voor acteurs als Sam Claflin, Henry Cavill en Helena Bonham Carter. De regie is in handen van Golden Globe-winnaar Bradbeer, die eerder verraste met de series Killing Eve en Fleabag. Als de film een succes blijkt, zou het ons overigens niet verbazen als ook de overige vijf boeken uit de reeks worden verfilmd!



NieuwsFilm

meest populair