Overtuigende deepfake-video toont 'Solo: A Star Wars Story' met Harrison Ford!

Overtuigende deepfake-video toont 'Solo: A Star Wars Story' met Harrison Ford!

Het is bijna eng te noemen hoe hoog de kwaliteit van sommige van deze deepfake-video's is...

Ondanks lauwe kritieken, heeft de gelopte spinoff Solo: A Star Wars Story toch een vaste schare fans weten te vinden sinds de release van de film in 2018. Hoofdrolspeler van de film was Alden Ehrenreich, die zijn eigen draai wist te geven aan het iconische personage, dat eerder natuurlijk werd gespeeld door Harrison Ford.

Voor degenen die zich toch afvragen hoe Solo eruit zou hebben gezien met Ford in de hoofdrol, is er nu een zeer overtuigende 'deepfake'-video online verschenen. Hierin is het gezicht van Ehrenreich op vernuftige wijze vervangen door dat van Ford. Het resultaat mag indrukwekkend genoemd worden, zeker gezien het feit dat dit door een fan is gemaakt.

Bijna eng
Dit soort video's zijn altijd een beetje creepy, maar bieden ook een voorzichtige blik op wat we in de toekomst misschien wel kunnen verwachten in films. Door het vervangen van Ehrenreichs gezicht door dat van Ford, valt overigens wel op hoe goed de jonge acteur is geweest in het overnemen van de maniertjes en lichaamshouding van Ford.

Je kunt de video hieronder bekijken:



NieuwsFilm

meest populair