Discussie: Moet 'Fantastic Beasts' ermee stoppen of moet Warner Bros. doorgaan?

Discussie: Moet 'Fantastic Beasts' ermee stoppen of moet Warner Bros. doorgaan?

Wat vinden jullie van het volgende deel?

Moet Warner Bros. nog wel door met de Fantastic Beasts-franchise? Of kan men beter de stekker trekken uit de spin-off van de Harry Potter-franchise?

De tweede film in de franchise was niet heel erg geslaagd. De film bleek qua verhaal nogal een teleurstelling en was aan de box office ook een teleurstelling. Sindsdien gaat het ook eigenlijk helemaal niet zo goed met de mensen die betrokken zijn bij het project.

Wat is er aan de hand?
J.K. Rowling bleek haar fans nogal van zich weg te weten jagen door transfobe opmerkingen te maken op sociale media. En daar vervolgens ook niet op terug te komen. En dan is er Ezra Miller die in april in opspraak kwam toen hij een fan leek te verstikken. Dan hebben we het nog niet over Johnny Depp die in een bizar proces tegen ex-vrouw Amber Heard verwikkeld is en beschuldigd wordt van huiselijk geweld, drugs- en alcoholmisbruik.

Het gaat dus achter de schermen niet zo lekker met de Fantastic Beasts-franchise. Eigenlijk had de derde film in november in de bioscoop moeten draaien, maar de film werd uitgesteld omdat J.K. Rowling toch langer moest werken aan het verhaal, zodat de boel beter kon worden dan het vorige deel.

De vraag die dus voorligt is: moet de franchise nog wel door? Wat vinden jullie?

NieuwsFilm

meest populair