Ryan Reynolds miljoenen dollars rijker geworden dankzij drank

Ryan Reynolds miljoenen dollars rijker geworden dankzij drank

Zijn liefde voor gin werpt eindelijk vruchten af.

Met gebruikmaking van een persbericht heeft Deadpool-grappenmaker Ryan Reynolds aangekondigd te gaan samenwerken met multinationale drankenonderneming Diageo. Laatstgenoemde heeft Reynolds' Aviation American Gin opgekocht voor een aardig bedrag.

Hoewel de acteur al lange tijd liefhebber is van de sterke drank, verwierf hij pas begin 2018 aandelen bij Aviation American Gin. Het duurde niet lang voordat hij ook daadwerkelijk voor het bedrijf ging werken, o.a. bij de creatieve afdelingen. Nu wordt Gin onderdeel van Diageo.

Bekijk de afbeelding
Vreugde
Naar verluidt had Diageo er 355 miljoen dollar voor over om de populaire gin van Reynolds en zijn collega's over te nemen. Gebaseerd op de prestaties van hun nieuwe aankoop zal Diageo mogelijk nog eens 275 miljoen dollar overmaken. Voor Reynolds draait het niet enkel om het geld.

In het persbericht meldde hij bijvoorbeeld: "Iets langer dan twee jaar geleden werd ik een eigenaar van Aviation Gin, omdat ik van hun smaak hou. Wat ik niet verwachtte was de pure vreugde die erbij kwam met het leren van een nieuwe industrie."

Reynolds meldt dat Aviation Gin groeide dankzij zijn eigen bedrijf, Maximum Effort Marketing, en dat hij het enorm voldoening gevend vond om onderdeel te zijn van het project. "Ik wil Diageo bedanken voor hun geweldige team en passie. We kijken uit naar het volgende hoofdstuk van Aviation Gin," aldus de acteur.

NieuwsFilm

meest populair